Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vanzari solide pentru Grupul Roche in primul trimestru al anului 2012

Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2012, cu 2% in moneda locala, la 11 miliarde franci elvetieni. Aprecierea francului elvetian fata de celelalte valute a avut un impact negativ semnificativ (3 procente) asupra rezultatelor exprimate in franci elvetieni.

Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei din primul trimestru al anului 2012: „Cresterea vamzarilor Grupului cu 2% in primele trei luni ale acestui an, ne confirma faptul ca suntem in linie cu estimarile pentru anul 2012. Dupa aprobarea in procedura accelerata a celor mai noi produse oncologice din portofoliul nostru, putem sa punem, acum, la dispozitia pacientilor aceste medicamente pentru tratarea celor mai severe forme de cancer de piele. De asemenea, perspectivele noastre de crestere sunt sustinute si de rezultatele pozitive ale tuturor celor 5 studii clinice importante aflate in faze finale.”

Rezultatele Diviziei de Farmaceutice in primul trimestru al anului 2012

Vanzarile Diviziei de Farmaceutice a Roche, in primele trei luni ale anului 2012, au crescut cu 2%, in moneda locala (excluzand Tamiflu), la 8,6 miliarde de franci elvetieni, reflectand cresterea solida a vanzarilor medicamentelor destinate ariilor terapeutice cheie, inclusiv ale produsele recent lansate. La acestea s-au adaugat vanzari importante inregistrate de moleculele destinate tratamentului cancerului, hepatitelor si artritei reumatoide.

Vanzarile Diviziei de Diagnostice in primul trimestru al anului 2012

In primul trimestru al anului 2012, vanzarile Diviziei de Diagnostice s-au ridicat la 2,4 miliarde de franci elvetieni crescand cu 4% in moneda locala, ceea ce consolideaza astfel pozitia de lider a Roche pe piata de diagnostice in vitro, cu o cota de piata de 20%. Toate cele cinci domenii de activitate ale diviziei au contribuit la cresterea vanzarilor peste media pietei, evidentiindu-se Professional Diagnostics cu o crestere de 9% si Tissue Diagnostics cu o crestere de 18% si Molecular Diagnostics cu o crestere de 8%.

Roche extinde oferta pentru Illumina Inc.

Recent, Roche a extins oferta financiara la 51.00 dolari pe actiune. Oferta va expira in data de 20 aprilie 2012.

Estimari pentru 2012

Pentru anul 2012, se estimeaza ca vanzarile Grupului si ale Diviziei de Farmaceutice (cu exceptia Tamiflu) vor creste cu un procent de o singura cifra, in moneda locala. Este de asteptat ca vanzarile Diviziei de Farmaceutice sa creasca intr-un ritm mai accelerat datorita consolidarii portofoliului de produse dar si lansarii de noi medicamente. Pentru Divizia de Diagnostice se estimeaza din nou o crestere semnificativa peste media pietei.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *