metalshow

Vanzari record la Volkswagen

·    Porsche Romania a livrat 1.321 de unitati Volkswagen in luna ianuarie
·    Crestere de 48% fata de ianuarie 2006
·    Polo este cel mai bine vandut din gama Volkswagen, cu 445 de exemplare
·    Noul Volkswagen Touareg a inregistrat sute de precomenzi

Anul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana a debutat foarte bine pentru marca Volkswagen din punct de vedere al vanzarilor. Astfel, modelele marcii germane au fost achizitionate, in luna ianuarie, de 1.321 de clienti, in crestere cu circa 48 de procente fata de perioada similara a anului trecut, cand au fost livrate 893 de unitati Volkswagen. De asemenea, planul importatorului este de a vinde 16.235 de unitati in acest an, fata de 14.392 de livrari in 2006.

Liderul vanzarilor pentru Volkswagen Romania a fost Polo, care a fost livrat in 445 de exemplare in tara noastra in prima luna a anului. Astfel, cel mai bine vandut model Volkswagen de anul trecut, cand a inregistrat 4.977 de livrari, Polo are un plan de vanzari de 4.800 de unitati pentru 2007.

Un alt model foarte bine vandut in luna ianuarie a fost Passat, care a devenit optiunea a 349 de clienti si isi pastreaza ritmul ascendent. Dupa ce anul trecut Porsche Romania a vandut prin reteaua nationala de dealeri 3.899 de unitati Passat, previziunile importatorului pentru acest an sunt de 3.600 de unitati.

Urmatorul model in topul vanzarilor pentru Volkswagen Romania este Golf, model care a ajuns la cota 281 in luna ianuarie. Celebrul model compact are un plan de vanzari, pentru acest an, de 3.050 de unitati, fiind acompaniat de versiunea Golf Plus, care a fost livrat in 42 de unitati in ianuarie si are o tinta de 625 de unitati comercializate.

Modelul Jetta a inceput sa isi ocupe locul asteptat pe piata romaneasca, cu 77 de vanzari in prima luna a anului 2007. Noul model german, lansat in a doua jumatate a lui 2006, are un plan de vanzari de 2.050 de unitati in 2007.

In topul vanzarilor Volkswagen Romania in luna ianuarie poate fi inclus si celebrul SUV Touareg, care a fost livrat catre 71 de clienti si are un plan de vanzari de 1.000 de unitati in acest an. Noul model Volkswagen Touareg va fi lansat in Romania in 15 februarie 2007.

"Volkswagen Touareg s-a impus pe prima pozitie in clasa SUV Premium. Performante foarte bune off-road si o tinuta de drum de exceptie s-au dovedit pachetul ideal pentru piata din Romania. Prin sutele de precomenzi pe care le-am inregistrat inainte de lansarea noii versiuni, avem confirmarea aprecierii acestui model", a declarat Matei Albulescu, brand manager Volkswagen.

Sursa: Porsche Romania

Infiintat in 1994, SCORPION este unicul dealer Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 9.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *