free download 78 travel guides written by experts

Vanzari – Avansati: Curs deschis 25-26 iulie

In perioada 25-26 iulie 2008, COMPASS Training invita profesionistii in vanzari la un nou curs deschis dedicat perfectionarii. In cele 2 zile de training intensiv, bazat pe jocuri de rol si simulari, participantii vor aprofunda procesul de luare a deciziei de cumparare si vor exersa vanzarea catre clienti diferiti. Concepte si beneficii:
1.    Etapele Procesului de Vanzare (Recapitulare) si Etapele Procesului de Cumparare. Identificarea si depasirea principalelor obstacole in calea obtinerii rezultatelor dorite, in vederea obtinerii unui numar mai mare de contracte cu fiecare client.    
2.    Beneficii versus caracteristici produse/servicii oferite
3.    Intelegerea si utilizarea unui set de tehnici de incheiere a vanzarii
4.    Tipuri de clienti si imbunatatirea modului de lucru cu clientii dificili. Recunoasterea tipurilor de clienti si adoptarea unei strategii in conformitate cu acestea.
5.    Stiluri de vanzare. Evaluarea stilului personal preferat
6.    Cresterea vanzarilor prin convorbiri telefonice.

Metodele folosite de trainerii COMPASS pentru a asigura succesul cursului sunt: exercitii practice, jocuri de rol inregistrate video, studii de caz, discutii libere si facilitate, plus recomandari pentru studiu individual si pentru progres pe termen lung.

Trainer: Programul va fi sustinut de dl Constantin Turmac, MBA, Senior Consultant & Certified Trainer. 
Perioada: 25-26 iulie 2008
Durata: 2 zile (16 ore)
Locatie: Bucuresti

Valoarea investitiei: 360 euro + TVA/participant si include pachetul complet de servicii: prestatia trainerului, sala de training si echipamentele (video data projector, notebook, flipchart etc), suporturi de curs si certificate de participare, masa de pranz + refreshment (in fiecare din cele 2 zile).

Bucuresti, 25.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *