free download 78 travel guides written by experts

Vanzare si cumparare articole vestimentare putin purtate pe noul marketplace WE Republic

Romanii sunt foarte interesati de cumpararea de produse fashion de calitate, la preturi cat mai bune, dovada fiind succesul campaniilor de marketing de tip Black Friday in randul retailerilor care activeaza pe acest segment de piata. In acelasi timp, mediul online a schimbat regulile jocului in comertul cu articole de moda: clientii au mult mai multe instrumente pentru a identifica cele mai bune deal-uri. Recent s-a lansat chiar un marketplace cu un concept inedit, WE Republic, care isi propune sa imbine vanzarea si cumpararea de piese vestimentare, putin purtate, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbate si copii.

Pantofi sport Ganni disponibili pe WE Republic
Pantofi sport Ganni disponibili pe WE Republic

Mai exact, cei care acceseaza werepublic.ro pot fi atat cumparaturi, cat si vanzatori! Vizitatorii website-ului au la dispozitie produse variate din domeniul fashion, de la pantaloni si rochii pana la ghete si pantofi sport. Produsele pot fi vandute de alti utilizatori individuali, dar si de firme ce pot solicita realizarea unui cont business pe platforma WE Republic. Este locul ideal pentru retailerii de tip outlet si second hand pentru a-si expune produsele. Important de spus este ca orice utilizatori care propune articole de vanzare trebuie sa respecte anumite cerinte, produsele apar online abia dupa ce oferta este analizata si validata de catre un reprezentant al acestei platforme online marketplace.

“Probabil ai multe piese vestimentare in dressing pe care nu le mai porti din varii motive (nu iti mai vin, a fost suficienta o singura purtare si nu iti mai plac, le-ai primit, sunt noi dar nu iti plac) si nu ai timp sa le gasesti proprietari noi. De ce sa tii un spatiu ocupat cu piese vestimentare pe care nu le vei mai purta niciodata? Nu iti place sa te intalnesti cu persoane straine, sa fii deranjat cu apeluri, mesaje si negocieri? Daca inainte era o pierdere de timp sa gasesti proprietari noi pieselor tale vestimentare, acum nu mai este, pentru ca ne ocupam noi pentru tine! Cu WE Republic este foarte simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa creezi un cont pe marketplace, sa ne transmiti cateva poze si detalii, iar mai departe ne ocupam noi”, explica reprezentantii WE Republic.

articole vestimentare WE Republic

Spre deosebire de un website clasic de anunturi, procesul de vanzare este realizat intocmai ca in orice magazin online. Clientul si vanzatorul nu interactioneaza direct cu mesaje sau negocieri, preturile sunt fixe (cele dorite de vanzator), iar achizitia se face simplu si eficient. Este astfel un proces comod si modern pentru ambele parti. In ceea ce ii priveste pe clienti, acestia au parte de oferte foarte bune, produse noi sau aproape noi, la preturi semnificativ sub cele din comertul standard. Cei de la WE Republic se ocupa de tot procesul de vanzare in schimbul unui comision platit doar in urma achizitiilor. Expedierea produselor se face prin curier, oriunde in tara. Sistemul este gandit sa fie simplu pentru vanzatori, dar si pentru cumparatori. Acestia din urma pot face shopping in siguranta pe WE Republic, la fel ca in orice magazin online de top.

Pe langa fotografii, toate produsele sunt evidentiate si prin descriere explicita. Articolele au un indicator al starii generale, care este in functie de gradul de pastrare / utilizare. Astfel, exista produse impecabile, produse in stare foarte buna, produse in stare buna, dar si produse in stare decenta (acestea din urma pot prezenta unele urme de uzura). Platforma se doreste a fi locul de intalnire al cererii si al ofertei, promovand fair-play-ul de ambele parti: vanzatorii trebuie sa prezinte foarte exact starea produsului, iar cumparatorii au posibilitatea sa refuze articolele care nu sunt conform descrierii si fotografiilor, care au orice vicii ascunse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *