Shadow

Vanotek lansează single-ul ”No Sleep”, în colaborare cu Minelli

După ce single-ul “Tell Me Who” feat. Eneli s-a bucurat de succes atât în Rusia, cât și în România, și a urcat până pe locul 86 în top Shazam Worldwide, Vanotek revine cu single-ul “No Sleep” în colaborare cu Minelli. Piesa a fost compusă de Vanotek și Minelli, produsă de Vanotek la Smash Production, mix și master Serj Musteață, iar videoclipul piesei poartă semnătura regizorului SAN. Protagonista clipului este Andra Semciuc, sora talentatei actrițe Crina Semciuc, aceasta din urmă cunoscută publicului larg și din filmele românești de succes ale ultimilor ani, ”Selfie” și “Selfie 69”.

Aceasta nu este prima colaborare a celor doi artiști, Vanotek si Minelli lansând în trecut și piesele “My Mind” și „În dormitor”.

Vanotek feat. Minelli, No Sleep

Cel mai recent single Minelli, “Empty Spaces”, a atras atenția celor de la Ultra Records și a fost lansat pe canalul lor de YouTube. Piesa a fost apreciată în scurt timp de cei de la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Minelli, cantautoare din România, a făcut parte din trupa Wassabi și a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

VANOTEK (pe numele său Ion Chirinciuc) este un tânăr producator și DJ român, cunoscut publicului din Romania datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și datorită colaborărilor pe care le-a avut până acum cu alți artiști.. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat Liceul de Artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez. Vanotek a lansat piesele “My Heart is Gone” în colaborare cu Yanka, apoi “I’m Coming Home” feat. Georgian si The Code. La cererea fanilor din România și din străinatate, piesa a fost înscrisă la Selecția Națională Eurovision, unde a ajuns în finală.

Global Entertainment – Global Records, casă de discuri, și ​Global Influencers, ​agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Producție piesă: Alex Cotoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *