free download 78 travel guides written by experts

Vanotek lansează single-ul „Dirty Diamonds” în colaborare cu Tobi Ibitoye

Vanotek revine cu un nou single care se numește „Dirty Diamonds” și este o colaborare cu Tobi Ibitoye, cei doi fiind compozitorii piesei.

„Dirty Diamonds” este produsă de Vanotek și are un videoclip intens, expresiv, filmat și regizat de San, în care ei și Tobi sunt protagoniști. „Dirty Diamonds este una dintre acele piese care mi-a dat un vibe bun încă de la primele variante. Mi-a plăcut să lucrez cu Tobi în studio și îmi doresc să vă bucurați și voi de ea”, a spus Vanotek. „Mă bucur să colaborez cu Vanotek pentru piesa ”Dirty Diamonds” și pentru că este o plăcere să lucrez cu el, dar și pentru că am șansa să cânt despre ceva drag mie. Așa că îi mulțumesc lui Vanotek pentru oportunitate și sper ca fiecare persoană care o ascultă să își amintească faptul că ceea ce fac ei este neprețuit”, a spus Tobi.

Finalist la „Vocea României” în 2015, originar din Nigeria, Tobi și-a dorit să demonstreze lumii abilitatea lui de creație și live performance. Prima piesă lansată în 2018, „Loving me”, a avut play-uri aproape instantaneu pe DanceFM București, BBC Radio1 și iHeart Radio, fiind promovată și pe canalul de YouTube “Mr. DeepSense”.

Dirty Diamonds

Vanotek a primit de curând discul de platină pentru „Tell Me Who” în Rusia și CIS din partea Effective Records, un premiu important și o reușită relevantă pentru artiști. Vanotek a participat în Moscova la evenimentul Europa Plus împreună cu Lori, un concert la care a urcat pe scenă și Don Diablo, unul dintre DJii de referință din lume. „Tell Me Who” este una dintre cele mai de succes piese ale producătorului și DJ-ului român, care a fost licenţiată anterior la UltraMusic, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, ce are ca focus muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Markus Schulz, Above & Beyond.

Cu o muzică inconfundabilă și un sound original, producătorul și DJ-ul Vanotek s-a făcut remarcat și în afara României, iar piese precum „Back to Me” sau „My Heart is Gone” sunt fredonate de mulți fani din toată Europa. După ce a lansat în România primul său album, „No Sleep”, artistul Global Records a cucerit topurile din Rusia, acolo unde a susținut deja și multe concerte.

Vanotek va fi prezent pe 12 octombrie la prima ediție The Artist Awards, premii muzicale și pentru online, la care vor fi celebrați cei mai relevanți artiști și creatori de conținut, eveniment ce va avea loc în Piața Mihai Viteazul din Craiova. Detalii pe www.theartistawards.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *