Shadow

Vanotek a colaborat cu Bryn Christopher pentru noul single „Love is Gone”

După succesul pieselor “Tell Me Who” și “Back To Me”, Vanotek revine cu un nou single “Love is Gone”. Piesa a fost compusă de Bryn Christopher și produsă de Vanotek în cadrul unei sesiuni de compoziție care a avut loc la Londra.

“Este o piesă pe care am compus-o în cadrul unei sesiuni pe care am avut-o la Londra cu Bryn Christopher. Eu aveam instrumentalul, iar el a venit cu versurile și linia melodică. Am fost foarte încântat de rezultat și am știut că va fi următorul meu single”, a declarat Vanotek.

Vanotek, Love is Gone

Bryn Christopher este un artist și compozitor din Mare Britanie, care a cântat în deschiderea lui Amy Winehouse în turneul ei din 2007 și al lui Mary J Blige în 2008. Unul dintre single-urile sale – “The Quest” – a fost inclus pe coloana sonoră a serialului „Grey’s Anatomy” (Anatomia lui Grey). A colaborat cu Knife Party și a compus hit-ul Sigala și Ella Eyre, „Came Here for Love”.

Pe numele său Ion Chirinciuc, Vanotek este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Producătorul și DJ-ul Vanotek a lansat in 2017 primul album, „No Sleep”, care include cele mai cunoscute piese, precum „Tell Me Who” feat. Eneli, „În dormitor”, „My Mind” feat. Minelli, „Take the Highway”, „I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, „My Heart is Gone” feat. Yanka. După această lansare, artistul Global Records a cucerit și topurile din Rusia, unde a susținut și multe concerte, dar și în Ucraina, Kazakhstan, Polonia. Astfel, „Tell Me Who” feat. Eneli este în topurile din România, Rusia, Polonia, are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 6 în Bridge TV Rusia, iar single-ul „Back To Me” feat. Eneli are aproape 14 milioane de vizualizări pe YouTube. Ambele piese au fost licențiate la ULTRA MUSIC, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin vanBuuren, Fedde le Grand, deadmau5 Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond.

Ultra Music este afiliat Ultra International Music Publishing care reprezintă compozitori și producători care colaborează cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers și alții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *