free download 78 travel guides written by experts

Vampirii Sudului – editie cartonata

Din 2011, seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris va apărea în ediţie cartonată cu supracopertă

NOU!!!
Supracopertă
(o singură carte în două variante de prezentare)

MORŢI PÂNĂ LA APUS
Volumul 1 din seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris
NEW YORK TIMES BESTSELLER
100 de săptămâni în topul vânzărilor

Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului TRUE BLOOD, o producţie originală HBO, realizat de regizorul serialului Sub Pământ SRL.

UN COCKTAIL EXPLOZIV DE SUSPANS, PARANORMAL, SENZUALITATE ŞI UMOR

Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, vampirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cunoscută pentru calităţile ei telepatice, tot acest univers explodează…

„Distractivă, alertă, amuzantă – un amestec uluitor de istorii cu vampiri şi mister.
A nu se rata!” – SUSAN SIZEMORE

„În acelaşi timp amuzantă şi introspectivă, Morţi până la apus aduce în prim-plan complicaţiile foarte omeneşti pe care le generează viaţa lângă un vampir…” – JEANMARIEWARD

MORŢI PÂNĂ LA APUS este prima carte din seria Vampirii Sudului, care a cunoscut deja succesul pe numeroase meridiane ale globului. Ea ne oferă un amalgam îndrăzneţ de genuri, o îmbinare de talent şi imaginaţie, umor şi suspans, mister şi erotism.

Tânăra şi frumoasa telepată Sookie Stackhouse, eroina romanului şi a întregii serii, locuieşte în Bon Temps, un orăşel aparent paşnic din Louisiana. Şi tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra în societatea oamenilor şi a fi acceptat de localnici. Din momentul în care Bill se îndrăgosteşte de Sookie, acţiunea începe să se deruleze alert şi nimic nu poate sta în calea celor doi.

Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originală a lumii fascinante a creaturilor nopţii, precum şi a relaţiei acestora cu oamenii, care reuşesc, mai mult sau mai puţin, să îi accepte alături de ei. Succesul cărţii se datorează atât stilului cuceritor al autoarei, cât şi suspansului şi ritmului alert al acţiunii.

Traducere din limba engleză de Sorin Voinea
ISBN: 978-973-102-314-4
Format: 13×20 cm, cartonată cu supracopertă faţă/ verso
384 de pagini
Preţ: 44,90 lei

CHARLAINE HARRIS s-a născut în delta fluviului Mississippi, iar în prezent trăieşte în sudul statului Arkansas alături de soţul său, cei trei copii, trei câini şi o raţă. Publică de peste douăzeci şi cinci de ani. Deşi a scris şi teatru şi poezie, se poate spune că s-a specializat în romane poliţiste. Romanele seriei Vampirii Sudului cu greu pot fi încadrate într-un gen, căci au câte puţin din toate: roman poliţist, science-fiction şi romance.

„O autoare de un rar talent.” – PUBLISHERSWEEKLY

Vizitaţi www.charlaineharris.com.

SERIA VAMPIRII SUDULUI de Charlaine Harris

NEW YORK TIMES BESTSELLER

100 de săptămâni în topul vânzârilor

10 tilturi deja apărute la Editura LEDA + un volum de povestiri

Bucuresti, 25.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *