free download 78 travel guides written by experts

Vampiratii vol. 1 – Demonii Oceanelor

Justin Somper
Corint Junior

Coonor si Grace sunt doi frati gemeni care raman fara tata. In 2005, cand oceanele au cucerit mare parte din uscat, ei pleaca singuri pe ocean. Velierul lor este insa distrus de o furtuna si fratii sunt despartiti.

Fiecare porneste asadar pe drumul sau. O carte, doua aventuri. Intamplari care se petrec intr-un viitor potential. Connor trebuie sa se descurce cat mai bine pe o corabie de pirati; trebuie sa invete sa manuiasca o sabie si sa lupte, sa se poarte ca un pirat. Grace are parte de o aventura si mai interesanta: i se spune ca nu i se va intampla nimic atat timp cat se supune cerintelor capitanului corabiei ciudate si misterioase pe care a ajuns si unde este inchisa intr-o cabina. Vor reusi cei doi copii sa se descurce? Se vor reintalni ei?
Seria Vampiratii a lui Justin Somper este foarte bine vanduta la nivel international. JUSTIN SOMPER este un scriitor talentat si inventiv, care a lucrat mult în domeniul editorial, în publicitate si consultanta.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *