free download 78 travel guides written by experts

Valorile adevarate ale prieteniei surprinse in seria speciala de ambalaje Bergenbier:

Tu pentru cine cinstești un Bergenbier azi?

Bergenbier a lansat o serie de ambalaje în ediție specială care surprind cele mai importante momente ale prieteniei adevărate. Pentru că prietenia este în ADN-ul brandului Bergenbier, începând din luna februarie consumatorii vor găsi pe fiecare ambalaj răspunsul la întrebarea “Tu pentru cine cinstești un Bergenbier azi?”, alături de mesaje care laudă gesturile frumoase dintre prieteni:
· Prietenului care m-a ajutat să ajung ceea ce sunt.
· Prietenului care m-a învățat să nu renunț niciodată.
· Prietenului care m-a încurajat să cred în mine.
· Prietenului care m-a încurajat să-mi urmez visul.
· Prietenului care mi-a dat puterea să merg mai departe.
· Prietenului care m-a făcut să văd partea plină a paharului.

Textele se regăsesc pe ambalajele dozelor de aluminiu și pe sticlele PET, iar campania va fi susținută prin spoturi TV, execuții outdoor, proiecte radio, în mediul online și prin PR. Spotul TV dramatizează câteva întâmplări în care prietenia se dovedește încă o dată a fi cel mai frumos sentiment al oamenilor.

“Bergenbier este marca prietenilor și a întregii lumi pe care au construit-o între ei. Ca niște prieteni adevărați, închinăm această bere în cinstea lor și le mulțumim pentru că ne fac mai buni.”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Noile ambalaje pot fi găsite la raft începând cu luna martie. Campania se va desfășura la nivel național în lunile martie și aprilie.

Bergenbier. Prietenii ştiu de ce.

Bucuresti, 24.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *