free download 78 travel guides written by experts

Vali Barbulescu despre Inna: Eu i-am facut prima sedinta foto profesionista

Vali Bărbulescu realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21 a declarat miercuri, în cadrul emisiunii “Viaţa e frumoasă” difuzată de B1TV, că se numără printre susţinătorii Innei, în ciuda vocilor critice din România.

“Eu i-am făcut Innei prima şedinţă foto profesionistă”, a spus Vali Bărbulescu, completându-l pe colegul său Manuel Dinculescu, directorul de programe şi realizatorul matinalului zilnic de la Radio 21, care a dezvăluit faptul că a fost primul care a ascultat-o pe Inna la începutul carierei, înainte să devină cunoscută pe piaţa muzicală.

“Nu înţeleg de ce nu acceptăm că este un fenomen, un breakthrough internaţional şi nu ne mândrim cum asta”, a adăugat celebrul DJ şi fotograf.

În opinia lui Vali Bărbulescu, Inna îşi merită pe deplin succesul, care a venit după ani buni de muncă.

Manuel Dinculescu pune comportamentul ostil al multor români faţă de Inna pe seama prejudecăţilor ce ţin de felul în care ne raportăm la lucrurile bune.

“În Mexic, Inna a avut peste 50.000 de oameni la concert, fanii leşinau în faţa ei, iar în România lumea crede că au fost plătiţi. Când se întâmplă ceva bun, ni se pare că trebuie să fie ceva la mijloc, iar când avem parte de ceva rău, e din cauză că suntem români. Atitudinea asta ne dăunează”, a afirmat prezentatorul matinalului de la Radio 21.

Piesele Innei sunt în playlist-urile radiourilor comerciale pentru că sunt hituri, adică, “9 din 10 oameni ştiu să le fredoneze cel puţin cu la – la – la”, au explicat cei doi DJi.

Vali Bărbulescu şi Manuel Dinculescu au amintit de anii în care publicul era mult mai apropiat de realizatorii de radio şi se raporta altfel la artişti. (//inregistrari.b1.ro/view-b1__viata_e_frumoasa-56.html )

Cei doi s-au făcut cunoscuţi din spatele microfoanelor încă „de pe vremea când se întorceau casetele cu pixul, ascultătorii veneau la studio sau se întâlneau cu animatorii la bere şi seminţe în parcuri, iar fostul premier Tăriceanu avea o emisiune chiar bună la radio”.

Vali Bărbulescu a vorbit şi de perioada în care organiza baluri la liceul la care preda Chimie mama lui Costi Ioniţă, iar Manuel Dinculescu a povestit despre efervescenţa radiourilor pirat de după 1990; în cei douăzeci de ani care au trecut de atunci, cei doi DJ au cunoscut şi lansat numeroase vedete şi s-au adaptat la cerinţele publicului.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *