free download 78 travel guides written by experts

Valentina si Cristian Boureanu vorbesc la Superbebe Tv despre mariaj fericit

La Romantica, Valentina povesteste despre dorinta de a deveni mama

Ea este cea mai frumoasa femeie de pe pamant. Si s-a maritat cu un Fat Frumos cu partid falos! Valentina Pelinel si Cristi Boureanu sunt invitatii speciali ai Tanei Pazara din editia de duminica, 21 septembrie la Romantica la “Superbebe TV”. Un superbebe reporter ii va lua interviu Valentinei Pelinel si fiicei ei vitrege: Ioana Boureanu. Valentina va vorbi deschis despre secretul unui mariaj fericit, “moda gravidelor”, dorinta de a deveni mama si  elatia
cu copilul sotului ei. Pentru toti telespectatorii care sunt parinti si care au un bebe care nu face nani, specialistii vor vorbi despre insomniile „piticilor”. Cu ce mijloace ii puteti convinge pe cei mici sa doarma bustean? Raspunsul il aflati duminica la Romantica.  “Din dragoste” cu superebebe si Mos Ene, la Superbebe TV!

Si tot in editia de duminica, doctorii pediatri vor vorbi despre cum se face un program riguros pentru rutina zilnica a unui bebelus. Un viitor luminos si serios nu se construieste oricum! Care sunt mamicile de nota 10? Telespectatorii vor afla doar la Romantica! “Superbebe TV” este un magazin TV despre  ipostaza deosebita si magica a vietii – aceea de a fi parinte. Telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, o emisiune cu o gazda-mamica inventiva, curioasa si “de incredere”- care “vinde” cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, parinti si bunici. “Superbebe TV” este un program in care un superbebe (in fiecare editie altul ) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica. Preconceptia, nasterea, cresterea si ingrijirea celor mici sunt doar cateva teme care vor fi abordate in noua emisiune Romantica.

Bucuresti, 19.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *