Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Valentina Pelinel, fata in fata cu actuala iubita a lui Boureanu,

la "Supermodels by Catalin Botezatu"

Vineri, 3 aprilie, incepand cu 23:30, in show-ul "Supermodels by Catalin Botezatu" vine momentul ca aspirantii la titlul de Supermodel sa primeasca o lectie de stil de la una dintre cele mai apreciate modele pe plan international: Valentina Pelinel.

Laura Dinca, iubita lui Cristian Boureanu, a fost pusa in situatia de a-si demonstra calitatile de model in fata fostei iubite a politicianului.

"Tu cine esti?", a intampinat-o cu zambetul pe buze Valentina Pelinel. Laura s-a prezentat, replica Valentinei Pelinel starnind rumoare. "Iti eliberez catwalkul imediat!", i-a spus celebrul manechin international tinerei concurente.

Dupa defilarea Laurei, Valentina a explicat ca a inteles la ce trucuri a apelat Laura pentru a-si masca imperfectiunile si ca in felul acesta nu a reusit s-o pacaleasca.

"N-am apreciat faptul ca a venit in salvari pentru ca isi ascundea corpul. E clar ca are un motiv sa o faca. A venit si cu tocuri…ca sa para foarte inalta si foarte slaba. Dar stim si noi cum se fac lucrurile astea… Nu mi-a placut ca a incercat sa ne smechereasca. Pe de alta parte, pot sa o inteleg… "

Cum a decurs jurizarea si care a fost schimbul de replici intre femeile lui Boureanu veti putea afla vineri, 3 aprilie, de la 23:30, la "Supermodels by Catalin Botezatu", la Kanal D.

Bucuresti, 02.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *