metalshow

Valentin Suciu, Creative Partner Jazz, noul președinte ADC România

Valentin Suciu a fost ales președinte al Art Directors Club România (ADC*RO) pentru urmǎtorii doi ani și îi are alături în noul Comitet Director pe Costin Bogdan (Group Creative Director McCann Worldgroup România) şi Diana Papuc (Freelance Art Director).

“Vom continua proiectele ADC România și vom adăuga altele care vor ajuta la stabilirea unui standard de excelență în advertising și design care să fie înțeles și validat atât de publicitari cât și de oameni de marketing. ADC este o organizație non-profit care se bazează pe contribuția și implicarea concretă a membrilor săi. Și cum unele dintre cele mai frumoase minți din industrie sunt în ADC, nu mă îndoiesc că vom reuși să facem programe relevante și folositoare. Le mulțumim tuturor colegilor pentru votul de încredere acordat.”, declarǎ Valentin Suciu.

Noul Comitet Director ADC

Valentin Suciu, noul președinte al board-ului împlinește în acest an 20 de ani de la primul job de Copywriter pe care l-a avut la Graffiti BBDO. Înainte de a alege publicitatea, Valentin s-a intersectat cu fotografia și filmul documentar. Ulterior, s-a format prin multinaționale, apoi la legendara agenție OFC (D’Arcy) unde a luat primul aur românesc la Film de la Golden Drum. De 6 ani a ales calea antreprenoriatului creativ, iar în 2016 agenţia în care este cofondator, Jazz, a obținut primul aur la Cannes pentru o agenție româneascǎ independentǎ.

Viziunea boardului actual este completată de experiența de peste 10 ani pe care Costin Bogdan o are în publicitate, lucrând pentru branduri precum: Dacia, Cosmote, Rompetrol, Julius Meinl, Coca-Cola, Bite Letonia si Lituania, Rom, Nespresso, Nesquik, Coffee-mate, Mastercard, KFC, Taco Bell, Pizza Hut și multe altele. De la reclame pentru lansări de mașini, la concerte la injectoare, plăți cu poezie și surprize cu Gianluigi Buffon, Costin a experimentat o mare parte a lumii publicitare în timpul petrecut la Graffiti BBDO, Odyssey, Ogilvy și McCann.

Aportul Dianei Papuc întregește tabloul conducerii ADC în urmǎtorii doi ani. Cucerită fiind în urmă cu 12 ani de puterea publicității de a spune povești, Diana a păstrat mereu un loc special în inimă pentru ilustrație și branding. În prezent Freelance Art Director, ea a obținut premii la festivaluri naționale și internaționale, cele mai recente în cadrul CannesLions și Golden Drum.

Printre cele mai importante proiecte ADC România se numǎrǎ: Şcoala ADC*RO, Lady Steps şi Top 3 ADC. Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

Pentru mai multe informații: www.adcromania.ro, facebook.com/ArtDirectorsClubRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *