free download 78 travel guides written by experts

Vaillant Group Romania sarbatoreste 10 ani de activitate

Vaillant Group, lider de piață în domeniul sistemelor de încălzire și preparare a apei calde menajere, celebrează un deceniu de succes în România, precum și 140 de ani de la înființarea companiei în Germania.

În cei 10 de activitate, Vaillant Group a adus în România cele mai inovatoare tehnologii în domeniu și a dezvoltat soluții și sisteme de încălzire, menite să ofere clienților săi confort, siguranţă și eficiență în exploatare. Palmaresul impresionant însumând: vânzări de peste 300.000 unități de centrale murale, lansarea cu succes a peste 100 de modele noi de produse, dezvoltarea energiilor eficiente, rezultatele remarcabile în segmentul încălzirii și preparării apei calde menajere prin intermediul produselor cu tehnica condensării, precum și realizarea unei cifre de afaceri cumulată de peste 100 de milioane, a poziționat Vaillant Group România în elita comunității de afaceri din piața locală.

În 2013, Vaillant Group România a înregistrat o cifră de afaceri de 16,3 milioane de EUR.

“Ne propunem să ne consolidăm succesul de piață, în perioada următoare, acordând atenție egală tuturor segmentelor de piață – premium, mediu, economic – prin abordarea dedicată a celor 3 mărci reprezentate în România: Vaillant, Saunier Duval, Protherm. Pregătirea întregii arhitecturii comerciale – canale de distribuție, gama de produse, servicii pre/post vanzare – în vederea îndeplinirii, la superlativ, a tuturor cerințelor și prevederilor noilor normative europene ERP – (Energy Related Products) aplicate începând cu a 2-a jumătate a anului 2015, reprezintă o prioritate pentru Vaillant Group România. În consecință, vom pune accentul exclusiv pe randamentul ridicat al produselor, fiind aduse în prim plan echipamentele ce utilizează tehnica condensării, cele cu funcționare pe surse regenerabile fiind printre principalele categorii vizate”, a declarat Dr. Carsten Voigtländer, Director General Vaillant Group.

“În cei 10 ani care au trecut de la deschiderea operațiunilor în România, ne-am afirmat ca unul dintre principalii jucători ai pieței, oferindu-le clienților cele mai bune și inovatoare soluții de încălzire. De asemenea, ne-am implicat în societatea românească prin activități sociale precum și de conservare a mediului înconjurător, proiectele de sustenabilitate socială reprezentând o componentă esențială a dezvoltării noastre viitoare. În acest sens, anul acesta, Vaillant Group România va echipa 19 case, din cadrul Fundației SOS Satele copiilor din localitatea Cisnădie, cu centrale termice și panouri solare,” a spus Iulia Pascu – Director General Vaillant Group România.

Despre Vaillant Group Romania: Vaillant Group România a fost înfiinţată în 2004 şi are acum aproximativ 47 de angajaţi, care lucrează în biroul companiei din București, precum și o rețea 100 de parteneri direcți. Vaillant Group România a obținut statutul de SUPERBRAND în 2013, acordat în urma evaluărilor realizate la nivelul consumatorilor români de către Superbrands România pe baza criteriilor precum reputație, calitate și diferențiere pe piață.

Despre VaillantGroup: Vaillant Group, unul dintre liderii mondiali în domeniul încălzirii, ventilației și climatizării își are sediul central în Remscheid, Germania.Vaillant Group dezvoltă și produce soluții, sisteme și servicii personalizate, dedicate confortului caznic. Gama de produse acoperă sisteme eficiente pe baza de combustibili convenționali până la cele ce utilizează surse regenerabile. Compania cu 12.000 de angajați, aflată sub controlul familiei pe modelul inițiat încă din 1874, a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 2,4 miliarde de eur, în anul 2013.

Bucuresti, 15.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *