free download 78 travel guides written by experts

Vadd IT – Magazinul tau IT&C online

Cand vreti sa cumparati un laptop sau un PC desktop, porniti in cautarea celei mai bune oferte (pret-performanta), rasfoind paginile unui catalog de produse sau browsand sectiunile magazinelor online. Pe langa produsul in sine, daca va intereseaza si serviciile post-vanzare, gen garantie si service, accesati www.vaddit.ro. La Vaddit.ro, un magazin online nou lansat, calitatea serviciilor este la fel de importanta precum calitatea si pretul produselor. Ne face deosebita placere sa va anuntam lansarea celui mai nou magazin IT online: www.vaddit.ro, ce sta la dispozitie cu o gama larga de produse si cu specialisti in domeniu.

Magazinul online Vadd IT isi propune sa ofere cele mai bune servicii in domeniul IT&C, cum ar fi: cel mai scurt timp de onorare a comenzilor, cel mai eficient mod de gestionare a activitatii de service si nu in ultimul rand consultanta care sa va ajute sa alegeti produsele necesare nevoilor dumneavoastra.

Alexandru Raducu, managerul companiei a declarat: “Pentru mine timpul reprezinta cea mai importanta resursa in cadrul unei societati. De aceea fenomenul de cumparaturi online trebuie tratat cu foarte mare atentie. Degeaba se alege produsul in timp record si se plaseaza comanda daca onorarea acesteia dureaza mai mult de 24 de ore.  Incercam sa ridicam stafeta in acest domeniu si sa impunem un standard ridicat in solutionarea problemelor clientilor.”

VaddIT.ro este un magazin online care are ca obiect principal de activitate comercializarea de componente IT si multimedia. Societatea Vaddit Services SRL a fost infiintata in luna august a anului 2007. Partenerii nostri sunt cei mai cunoscuti si acopera toata gama de produse din acest domeniu.

Bucuresti, 19.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *