Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vacanța de vară și ținutele ideale pentru cei mici

Încă puțin și toate drumurile duc în vacanța! E timpul să-ți faci planurile și să pregătești bagajele pentru toată familia. Dacă știi ce va cuprinde valiza esti deja cu un pas înainte, fie pe plajă, fie pe un traseu montan, fie în orice alt loc unde te poartă imaginația. Dar dacă pregătirea bagajului pentru cei mici ti se pare difcila? Nu trebuie să depui prea mult efort, ci mai degrabă ai nevoie de puțină inspirație.

Marks & Spencer a lansat recent o nouă colecție de vară pentru copii, ideală pentru zilele de vacanță petrecute la plajă, la piscină sau în locuri cu vreme super însorită. Colecția cuprinde piese variate, atât pentru fete, cât și pentru baieți, costume de baie, încălțăminte de sezon sau articole vestimentare ce pot completa perfect outfit-urile de vacanță.

M&S colectie vara pentru copii

În noua colecție se remarcă costumele de baie colorate, cu imprimeuri vesele și detalii care ne trimit cu gândul la vacanță, iar paleta de culori este una cât se poate de variată și potrivită chiar și pentru cei mai răsfățați copii. În colecția pentru fete, nuanțele de roz, bleu sau alb sunt cele mai întâlnite, iar în colecția pentru baieți, vedetă sunt nuanțele de verde, albastru și galben.

De remarcat este și țesătura din jerseu de la costumele de baie, care are în compoziție Lycra® Xtra Life ™, ceea ce înseamnă că își pastrează calitatea în fața efectelor clorului, luminii solare și cremei de protecție solară. Totodată, acest tip de țesătura oferă protecție UPF 40+ pentru a proteja pielea delicată a copiilor.

Prețurile pentru costumele de baie pentru fete pornesc de la 75 lei, iar slipurile pentru baieti au prețuri de la 59 lei. La fel de accesibile sunt și prețurile pentru articolele ce pot completa perfect ținuta de vacanță. Tricourile au prețuri începând cu 49 lei, seturile de rochii pornesc de la 95 lei, iar camașile cu imprimeuri de la 89 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *