metalshow

Va prezentam noul Toshiba Satellite Pro R50-B – creat pentru mediul de afaceri

· Conceput, proiectat și produs cu același focus și aceleași valori precum modelele premium Toshiba Tecra și Portégé
· Caracteristici dedicate mediului de afaceri într-o carcasã subțire și ușoarã pentru a satisface pe deplin exigențele utilizatorilor din IMM-uri și nu numai
· Fiabilitate garantatã prin oferitã prin includerea asigurãrii "Reliability Guarantee"

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi noul Satellite Pro R50-B – un laptop de 39,6 cm (15,6") bogat în caracteristici și totuși cu un preț accesibil, conceput pentru utilizatorii din IMM-uri. Subțire, sigur și de încredere, acest laptop este optimizat pentru a satisface o gamã largã de cerințe mulțumitã design-ului și a unor caracteristici alese cu grijã.

"Am îmbunãtãțit noul Satellite Pro R50-B pentru ca utilizatorii de business sã poatã beneficia de mai mult," a declarat Eric Cariou, Vicepreședinte, B2B PC, Lifestyle Products & Services Group la Toshiba Europe GmbH. "A fost conceput, creat și fabricat în laboratoarele Toshiba special pentru mediul de afaceri. Aceastã dezvoltare dedicatã înseamnã cã suntem capabili sã asigurãm satisfacerea nevoilor IMM-urilor din punct de vedere al mobilitãții, securitãții și al fiabilitãții, pentru cã am înțeles nevoia acestora de flexibilitate și libertate de mișcare. Avem atât de multã încredere în capabilitãțile lui Satellite Pro R50-B încât l-am inclus și în programul nostru Reliability Guarantee."

Liniște sufleteascã

Toate elementele lui Satellite Pro R50-B au fost proiectate pentru a satisface nevoile IMM-urilor, incluzând asigurarea protecției laptopului, dar și a datelor stocate în acesta. R50-B a trecut cu brio o serie de testãri "Highly Accelerated Life Tests (HALT)" realizate de institutul german TÜV Rheinland®. Simulând ciclul de viațã al unui laptop și supunându-l la diferite niveluri de vibrație, cãldurã, impact accidental și presiune, aceste teste oferã certitudinea cã Satellite Pro R50-B poate face fațã situațiilor nedorite. Pe lângã design-ul robust care previne îndoirea, Satellite Pro R50-B este un dispozitiv ce face fațã cu succes utilizãrii zilnice și de duratã.

Pentru a proteja utilizatorii împotriva pierderii datelor, am inclus pe anumite modele hardware-ul de securitate "Trusted Platform Module" (TPM), pentru a ne asigura cã datele de business sunt în siguranțã pe unitatea de stocare internã. Protecția suplimentarã a datelor este asiguratã de senzorul HDD 3D care blocheazã hard disk-ul în cazul șocurilor, mișcãrilor sau impactului. Pentru siguranțã împotriva virușilor și a altor amenințãri, este preinstalatã o versiune test de 30 de zile a McAfee LiveSafe™.

Programul "Reliability Guarantee1" al Toshiba este valabil doar pentru anumite modele și oferã siguranțã suplimentarã prin oferirea unei reparații gratuite în primul an de la achiziționare, în cazul în care apare o problemã. În plus, clienții vor primi și banii inapoi.

Productivitate sporitã

Satellite Pro R50-B este mai mult decât un laptop cu design subțire, stil și carcasã rezistentã. Tastatura cu keypad numeric ajutã la creșterea productivitãții utilizatorului. Ecranul HD non-reflexiv permite utilizatorului sã se concentreze pe conținutul de business la rezoluție high definition, fãrã a fi deranjat de reflexii ale luminii, sã scrie e-mail-uri sau sã creeze documente, indiferent de mediu.

Performanțe puternice în orice mediu

Esențial pentru cei cu un stil de viațã încãrcat și care se aflã în continuã mișcare între casã, birou și întâlniri, Satellite Pro R50-B are flexibilitatea, viteza și puterea de a trece de la o sarcinã la alta, oriunde. Cu procesoare de pânã la a 4-a generație Intel®CoreTM i5 și graficã pânã la Intel® HD graphics 4400, Satellite Pro R50-B oferã performanțã pentru a crește productivitatea și pentru a permite multi-tasking-ul fãrã efort între aplicații. Este prevãzut cu HDD de mare vitezã pentru ca utilizatorii de business sã își poatã stoca și accesa fișierele în siguranțã. În plus, cu o greutate de doar 2,3 kg, doar 24 mm grosime și echipat cu o baterie detașabilã cu duratã mare de viațã, utilizatorii au posibilitatea de a lucra de oriunde îi îndrumã afacerile.

Mai sigur și mai bine conectat

Satellite Pro R50-B vine cu o multitudine de opțiuni pentru o conectare rapidã la rețea sau la alte dispozitive. Pentru prezentãri sau doar pentru a extinde spațiul de lucru pe un display extern, sunt incluse un port HDMI® și unul RGB, fãrã a mai fi nevoie de niciun adaptor. Utilizatorii dispun de toatã flexibilitatea de care au nevoie pentru a se conecta la echipamente periferice și pentru a transfera date, mulțumitã celor trei porturi USB, douã dintre ele fiind USB 3.0 pentru transfer rapid de date, plus un slot SD, Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN sau wireless LAN, ce sunt toate încorporate pentru a oferi acces rapid la rețea.

Plus de confort și manevrabilitate

O gamã largã de accesorii și soluții opționale sunt disponibile pentru Satellite Pro R50-B, inclusiv stația de andocare universalã2 Dynadock™ V3.0+, ce permite conectarea la mai multe echipamente periferice necesare utilizatorilor în mod uzual, cu ajutorul unui singur cablu. Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) este acum disponibil și permite utilizatorilor sã supravegheze și sã preia controlul asupra dispozitivelor IT, în timp real, prin intermediul unui browser web standard, fãrã a fi nevoie de investiții suplimentare în servere și programe de management dedicate – ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Toshiba Satellite Pro R50-B este disponibil acum în Europa.

Toshiba Satellite Pro R50-B:
• Ecran: 39,6 cm (15,6”) 1366 x 768p HD, non-reflexiv
• Procesoare: pânã la a 4-a generație Intel®CoreTM i5
• Plãci grafice: pânã la Intel® HD 4400
• Stocare: HDD cu capacitate de la 500 GB pânã la 1TB
• Unitate opticã: opțional DVD Super Multi Drive 9,5 mm
• Memorie: pânã la 2 x 8 GB DDR3L (1600 MHz)
• Conectivitate: 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x HDMI®, 1 x RGB, 1 x SD slot, Intel® WiDiTM cãști/microfon combo jack, Intel® Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n), Bluetooth® 4.0, Gigabit LAN
• HD webcam
• Sisteme de operare: Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 sau Windows 7 Professional
• Securitate: senzor HDD 3D, Trusted Platform Module 1.2, port de blocare KensingtonTM
• Baterie: pânã la 7,5 ore
• Culoare: Negru
• Dimensiuni: 379 x 258 x 23,95 mm
• Greutate: de la 2,3 kg

1 Se aplică doar la modelele cu procesoare Intel Core i5 din a 4-a generație.
2 Conform MobileMark 2012.

Bucuresti, 02.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *