free download 78 travel guides written by experts

Va aduceti aminte de Cornel de la Refresh?

Simpaticul concurent X Factor lucrează acum alături de echipa supershowului pentru noul sezon!

Anul trecut, trupa Refresh urca pe scena X Factor printre finalişti, oferind telespectatorilor în fiecare gală live interpretări de excepţie. Puşcaşu Cornel şi Ungurianu Andrei au luptat pentru a-şi împlini marele vis, reuşind să cucerească atât publicul, cât şi juraţii. Deşi nu au ajuns până în marea finală, părăsirea competiţiei nu i-a determinat să uite de pasiunea lor pentru muzică. Ba mai mult, pentru Cornel drumul a continuat tot alături de X Factor, simpaticul fost concurent lucrând acum împreună cu echipa supershowului în cel de-al doilea sezon al emisiunii. Astăzi, Cornel se află alături de caravana X Factor la Sibiu, cea de-a doua oprire în ţară pentru audiţii.

“Dacă anul trecut am părăsit X Factor în cea de-a patra gală, am zis ca anul acesta să stau până la sfârşit..dar în echipă” a spus amuzat Cornel, noul DJ al caravanei X Factor din acest an. Pe lângă faptul că rămâne tot la vechea sa pasiune, muzica, anul acesta, Cornel va avea ocazia să experimenteze competiţia dintr-o nouă perspectivă, lucrând în echipa emisiunii. Va trăi atât emoţia concursului alături de noii concurenţi, cât şi experienţa de a descoperi uluitoarea desfăşurare de forţe din culisele acestui show de excepţie.

Mai mult, Cornel va colinda ţara în lung şi-n lat alături de caravana emisiunii, aflată în căutarea posesorilor de factor X. După audiţiile de la Craiova, astăzi caravana se află la Sibiu, iar toţi cei care vor să demonstreze că au voce, prezenţă scenică, puterea de a transmite emoţie, de a face show pe scenă şi curajul de a se face remarcaţi sunt aşteptaţi în continuare la audiţiile X Factor de la Hotel Apollo Hermannstadt. Audiţiile X Factor vor continua în Timişoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iaşi, pe 27 iunie şi Bucureşti, pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *