free download 78 travel guides written by experts

V FOR VINTAGE #17 – târg de design contemporan și cultură vintage

GRAND HOTEL DU BOULEVARD

12 și 13 NOIEMBRIE

Design vestimentar | Accesorii și Bijuterie de autor | Design de obiect | Vintage autentic
Un melanj armonios de design contemporan, peste 100 de standuri cu accesorii și bijuterie de autor, colecții vestimentare toamnă/iarnă ale designerilor români, varietate de invitați speciali | abundență de vintage autentic;

Relația cu obiectele este una sinceră și asumată, de aceea pasionații de artă decorativă își consolidează la #VFORVINTAGE angajamentul față de design-ul de obiect, fie el funcțional, avangardist, neconvențional, inovativ dar întotdeauna„made in România”.
 
Invitați speciali V for Vintage #17
MANURI | CLAUDIA CASTRASE | A.A. PETCAN | LANA DUMITRU

V for Vintage este primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al initiativelor locale de design.

Numeroși studenti își pregătesc colecții dedicate și instalații în zona tinerelor talente, secțiune realizată în colaborare cu UNArte București, UAD Cluj și Facultatea de Artă și Design din Timișoara.
 
V for Vintage #17 susține CREATIVITATEA ÎN TOATE FORMELE SALE
 
La #VFORVINTAGE creativitatea este premiată.

Premiile Beau Monde și Marie Claire sunt oferite designerilor și colecțiilor ce se evidentiază prin originalitate, expresivitate, imaginație sau inovație.

V for Vintage #17 susține DIVERSITATEA ÎN CREATIVITATE

#VfordiVersity

Creativitatea nu ține cont de gen, religie, etnie, orientare sexuală, varstă, statut social sau naționalitate. De aceea împreună cu Centrul Filia, Asociația E-Romnja, TRANSform și MozaiQ ne unim forțele în cadrul primei Conferințe #VFORVINTAGE și vorbim împreună despre cum ambele sunt esențiale în societatea modernă.

Sâmbătă, 12 noiembrie, ora 14:00 – ‘Creativity outside the gender norms’: standarde duble în expresia de gen.
 
‘Creativity outside the gender norms e despre curajul de a explora zone pe care societatea pretine că nu se simte pregătită să și le asume. Sau pe care și le asumă, aplicând jumătăți de măsură. E despre standarde duble și despre diversitate, în toate formele ei.’ Alexandra Scînteianu, consultant comunicare si PR TRANSform.

‘Societatea contemporană este caracterizată de schimbări radicale, constante și într-un ritm accelerat în toate aspectele vieții noastre. Viața omului modern presupune un înalt grad de adaptare și de curaj, care este legat în mare măsură de creativitate. Laura Calin, organizator V for Vintage

Bilet intrare 10 lei

• Susținut de: Banca Transilvania și Wizz Air Romania
• Auzit la: RADIO GUERRILLA
• Povestit pe: Beau Monde, Marie Claire Romania și Şapte Seri
• În colaborare cu UNArte Fashion Design, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca / UAD, Facultatea de Arte si Design Timisoara
• Design Eveniment: Bogdan Ciocodeică (ciocodeica.com)
• Caligrafiat de: Livrez Dragoste
• Food & Drinks: M60, Strongbow

Recomandat de: Cosmopolitan, Igloo, The Institute, World Class,  Life.ro , Visuell.ro, Feeder.ro, Eva.ro, IQads, Urban.ro, SensoTV, Business Woman, Revista Atelierul , Anyplace, Kudika, Garbo, Orasul meu, AndreeaRaicu.ro, Metropotam, Pe Tocuri, Tonica,  Mujer.ro,  In oras, kfetele.ro, Iqool, Read my mind, Orasul Vorbeste, Fashion8., Mihaela Gurau, Bamboo.ro, Best- Event.ro, Umblat.ro, Bucharest Style, InStilulMeu.ro, Bucharest City App

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *