Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

UTOK lanseaza noua gama de tablete cu conectivitate 3G, GPS si Bluetooth 4.0

UTOKUTOK continua succesul tabletelor cu performante de top si accesibile si lanseaza noua gama de tablete, aducand noi functii precum conexiune 3G prin microSIM, Bluetooth® 4.0 si GPS.

Succesul primei generatii de tablete UTOK demonstreaza ca utilizatorii doresc cele mai noi tehnologii la preturi accesibile. In 2014 UTOK impinge limitele accesibilitatii si adauga noi caracteristici noii game de tablete: conexiuni de tip 3G, Bluetooth® 4.0, GPS, alături de performanțele de top.

“Oamenii sunt intr-o permanenta cautare a celor mai noi tehnologii si doresc sa faca mai mult cu tabletele lor. Conectarea wireless la un sistem audio, cautarea celor mai bune informatii de orientare din mijlocul traficului, toate acestea sunt nevoi reale ale utilizatorilor. De aceea, noua gama de tablete UTOK completeaza lista de caracteristici deja bogata a portofoliului nostru. UTOK isi propune sa duca mai departe ideea de tehnologie accesibila, iar noile modele o confirma.”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Noua gama de tablete UTOK include 6 modele: 700D Lite, 700D 3G, 700Q Lite, 700Q Ultra, 1000Q Lite si 1010Q. Tabletele sunt echipate cu noi tehnologii: procesoare quad core, ecrane IPS, stocare interna de pana la 16 GB, cu posibilitatea extinderii acesteia cu inca 32 GB, doua camere foto si sistem de operare Android Jelly Bean. In plus, gama noua este insotita de beneficiile UTOK: garantie extinsa de pana la 5 ani, o luna de filme si seriale gratuite si 100 de carti gratuite.

UTOK 700Q Lite

O premiera in portofoliul tabletelor UTOK este introducerea conexiunii Bluetooth® 4.0, care asigura un transfer de date optim, cu un consum de energie redus, a conexiunii de tip 3G prin intermediul unei cartele microSIM si a senzorului GPS. Prin acestea, UTOK completeaza lista optiunilor de conectivitate pe care utilizatorii le pot folosi in orice conditii.

De asemenea, UTOK lanseaza si seria de accesorii dedicate tabletelor si smartphone-urilor din portofoliul sau: huse din piele naturala, artificiala sau din neopren si huse prevazute cu tastaturi pentru tablete.

Tabletele sunt disponibile cu preturi recomandate pornind de la 299 lei, in magazinele partenere si pe www.utok.com.

Bucuresti, 15.01.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *