metalshow

UTOK i1000 – tableta multimedia cu procesor Intel® Atom™

UTOK extinde gama de tablete cu procesoare Intel® Atom™ prin anuntarea UTOK i1000, tableta multimedia echipata cu husa cu tastatura si 5 ani garantie.

Tableta UTOK i1000 a fost conceputa cu scopul de a satisface dorintele consumatorilor de continut multimedia. Procesorul Intel® Atom™ Z2520 este cu pana la 50% mai rapid decat procesoarele Dual Core din gama, oferind consumatorilor performante ridicate, insa mult mai accesibile. Alaturi de procesor, UTOK i1000 dispune de 1 GB RAM DDR3, pentru gestionarea eficienta a aplicatiilor. Performantele ies in evidenta pe ecranul IPS HD de 10.1”, care afiseaza culori vibrante din orice unghi, ideale pentru continutul multimedia si navigare web.

“UTOK i1000 este urmarea fireasca a primirii pozitive de care modelul i700 s-a bucurat. De aceea plusam prin specificatii mai bune, precum procesorul Intel® Atom™ si ecranul IPS de 10 inch si un design ce iese in evidenta prin simplitate si pragmatism. Avem convingerea ca UTOK i1000 este tableta pe care consumatorii de continut multimedia portabil o cauta”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

“Ne bucuram ca astazi suntem parte a extinderii gamei de produse UTOK cu procesor Intel Inside, iar UTOK i1000 este tableta ce aduce acel plus de performanta pe care multi consumatori il cauta”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel Romania si Bulgaria.

Specificatiile UTOK i1000 sunt completate de memoria interna de 8 GB, extensibila cu pana la 32 GB prin card micro SD, camere foto duale, conectivitate WiFi 802.11 b/g/n si 3G prin intermediul unui modem extern si bateria de 6000 mAh, ce asigura o autonomie de pana la 6 ore. Android Jelly Bean 4.2 este sistemul de operare ce complementeaza cu succes specificatiile tehnice ale UTOK i1000. Gratie interfetei simple si intuitive, a stabilitatii imbunatatite si a accesului la sute de mii de aplicatii din Magazinul Play, UTOK i1000 reprezinta echilibrul perfect dintre software si hardware. In plus, tableta vine echipata cu o husa cu tastatura care ofera atat protectie, cat si un nivel de functionalitate de neegalat. Aspectul elegant si tastatura inclusa fac din aceasta husa partenerul ideal pentru tableta UTOK i1000.

Pe langa specificatiile tehnice, UTOK i1000 aduce consumatorilor beneficii de care acestia se pot bucura inca din prima zi de utilizare. Prin aplicatia UTOK Now, utilizatorii pot prelungi garantia UTOK i1000 pana la 5 ani, pot consulta manualul de utilizare in format electronic si accesoriile disponibile si pot primii suport tehnic in timp real de la departamentul de asistenta tehnica. Fiind o tableta conceputa pentru continutul multimedia, aplicatiile preinstalate precum Seenow si Zonga ofera filme, seriale si inregistrari ale emisiunilor preferate, respectiv acces la peste 20 de milioane de melodii si sunt disponibile gratuit timp de o luna. De asemenea, 100 de carti sunt preinstalate pe fiecare UTOK i1000 si sunt accesibile prin intermediul aplicatiei Elefant eBook Reader. Nu in ultimul rand, aplicatia sociala de going-out Getlokal pune in mainile utilizatorilor cele mai cool destinatii de petrecere a timpului liber.

UTOK i1000 este disponibila incepand de astazi, 30 septembrie 2014, la un pret recomandat de 649 lei.

Bucuresti, 30.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *