free download 78 travel guides written by experts

UTOK Dorel Power Bank. Energie in deplina siguranta

UTOK este tot mai hotarat sa isi intareasca linia de produse Dorel, de data aceasta prin lansarea unui accesoriu dedicat, care insa poate fi utilizat cu orice gadget ce poate fi incarcat prin intermediul unui cablu USB.

UTOK Dorel Rugged Power Bank este bateria externa care promite pana la 5 incarcari suplimentare pentru orice smartphone UTOK.

Facand parte din seria Dorel, noul accesoriu este echipat cu un invelis rezistent, certificat IP68, ce ofera protectie completa impotriva prafului, a imersiei in apa adanca de pana la 2 metri, timp de 60 de minute si protectie impotriva socurilor mecanice cauzate de caderi pe distante de pana la un metru.

Capacitatea de 10400 mAh asigura pana la 5 incarcari pentru orice smartphone UTOK, insa includerea cablului special, cu 4 adaptoare (microUSB, mini USB, Apple 30-pin si Apple Lightning), asigura compatibilitatea cu orice smartphone sau tableta. Functionalitatea UTOK Dorel Rugged Power Bank este completata de echiparea cu o lanterna LED, ce poate fi activata prin intermediul butonului dedicat.

Avand dimensiunile de 124 x 102 x 31 mm si o greutate de 325 g, UTOK Dorel Rugged Power Bank este suficient de compact si de usor pentru a fi purtat si transportat oriunde, iar cu un pret de numai 299 lei pe www.utok.ro, cei ce au nevoie de si mai multa energie o pot obtine intr-un mod foarte avantajos.

Bucuresti, 28.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *