free download 78 travel guides written by experts

Utilizatorii Nikon COOLPIX pot castiga una din trei vacante exotice in Mauritius

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, a initiat promotia „Vacante exotice” destinata celor care achizitioneaza pana la finalul anului 2008 aparate foto digitale Nikon Coolpix.
Promotia „Vacante exotice” se adreseaza tuturor celor care achizitioneaza incepand cu 1 octombrie si pana la sfarsitul anului 2008 un aparat foto digital Nikon COOLPIX. Astfel, pana in data de 31 decembrie 2008 oricare Nikon COOLPIX achizitionat de la un magazin partener ii poate aduce utilizatorului o vacanta de vis pentru doua persoane intr-un paradis tropical.

Dupa achizitionarea produsului Nikon COOLPIX care contine eticheta promotiei, utilizatorul trebuie sa acceseze site-ul dedicat promotiei: www.premiultau.ro si sa inregistreze produsul achizitionat pana la data de 31 decembrie 2008, intrand astfel automat in cursa pentru una dintre cele trei vacante exotice in Mauritius. Fiecare vacanta este de 7 zile, pentru 2 persoane si se acorda in luna ianuarie 2009 prin tragere la sorti.

La promotia „Vacante exotice”  participa toate produsele Nikon COOLPIX: L16, L18, P50, P60, P80, P6000, S210, S520, S52, S52c, S60, S560, S610c si S710. Produsele participante la promotie vor avea pe cutie eticheta speciala „Castiga una din trei vacante exotice in Mauritius”.

Nikon COOLPIX ofera mai mult decat sansa de a castiga una dintre cele trei vacante exotice. Tehnologiile cu care sunt dotate aparatele foto compacte Nikon ofera utilizatorilor o fotografiere mai simpla si placuta. Tehnologia VR (Vibration Reduction) permite realizarea de fotografii clare in miscare fara a folosi trepiedul, sensibilitatea ISO inalta da posibilitatea utilizatorului de a captura fotografii luminoase chiar si in zone intunecate, iar tehnologia EXPEED, unica la Nikon, ofera o procesare rapida a imaginilor. In plus, aparatele foto Nikon COOLPIX ofera o serie de premiere mondiale: COOLPIX P6000 –  primul aparat foto cu GPS si conexiune LAN integrate, COOLPIX S560 – cel mai mic aparat foto de 10MP din lume, COOLPIX S610c – aparatul foto cu cel mai rapid timp de pornire din clasa sa sau COOLPIX S60 –  primul aparat foto dotat cu un accesoriu original semnat Mihai Albu.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *