Kinodiseea

Utilizatorii Cotidianul.ro sunt invitatii virtuali ai lui Mircea Cartarescu la “Omul Coolt”

Vineri, 29 mai, ora 12.00

“Omul Coolt”, talk-show-ul online de pe Cotidianul.ro, il aduce in prim plan vineri, 29 mai, incepand cu ora 12.00 pe Mircea Cartarescu.
 

Cartarescu va discuta cu utilizatorii despre vedetele care fac audienta la tv, influenta webului asupra societatii si cum suntem jefuiti de umanitate, necesitatea predarii limbii si literaturii romane in scoli, de ce barbatii iubesc femeile dar si despre alte subiecte care vor fi propuse de utilizatori.

Intrebarile vor fi transmise de Costin Ilie, redactorul-sef Cotidianul.ro, si Costi Rogozanu, redactor-sef adjunct al ziarului Cotidianul.

Mircea Cartarescu este poet, prozator si publicist roman de mare succes, operele sale fiind traduse in 10 limbi. El va sustine din toamna, timp de un semestru, cursul „Samuel Fischer”, la Freie Universität din Berlin. Pentru perioada imediat urmatoare, scriitorul planuieste sa lucreze la o noua carte si sa alcatuiasca un volum de teorie literara si de poetica din cursurile pe care le va preda.

Difuzat in fiecare vineri incepand cu ora 12:00 si moderat de Costin Ilie, redactorul-sef Cotidianul.ro, videochatul "Omul Coolt" dezbate cultura si divertismentul la romani.

"Omul Coolt" poate fi vizionat la adresa Cotidianul.ro/Videochat, fiind al doilea talk-show online lansat de Cotidianul.ro, dupa videochatul "Comentezi?", care poate fi urmarit in fiecare marti la pranz.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *