free download 78 travel guides written by experts

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot experimenta Internetul pe mobil

timp de 24 de ore cu 0,75 Euro credit
·    Noua oferta Vodafone Internet pe mobil 24h include navigare gratuita nelimitata in portalul Vodafone live! si trafic de 75 MB in afara portalului, cu 0,75 Euro
·    In plus, portalul Vodafone live! include acum un cititor RSS gratuit

Vodafone Romania anunta lansarea unei oferte unice pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, prin care acestia au acces instant la Internet, de pe telefonul mobil, la tarife avantajoase. Cu noua oferta Vodafone Internet pe mobil 24h, clientii Cartelei Vodafone beneficiaza de navigare gratuita nelimitata in Vodafone live! si trafic de 75 MB in afara portalului, cu 0,75 Euro credit, timp de 24 de ore de la activarea ofertei. Traficul care depaseste cei 75 MB inclusi se tarifeaza cu 0,40 Euro credit / MB. Testele efectuate de Vodafone Romania arata ca un utilizator poate viziona aproximativ 500 de pagini obisnuite de web si poate trimite 200 de e-mail-uri fara documente atasate, generand astfel un trafic de aproximativ 70 MB.

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot activa noua oferta Vodafone Internet pe mobil 24h sunand gratuit la *147#.

Dupa expirarea celor 24 de ore de valabilitate, utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza in continuare de oferta de tarifare pentru fiecare sesiune de conectare (detalii pe www.vodafone.ro).

De asemenea, clientii Vodafone Romania au la dispozitie un nou serviciu in Vodafone live!: un cititor RSS care le permite sa citeasca rezumatul stirilor de pe site-urile preferate, fara sa plateasca traficul generat. In curand, clientii Vodafone isi vor putea configura alerte SMS, pentru a afla stirile de ultima ora sau pentru a descarca podcast-urile preferate, fara sa se conecteze la Internet.

Bucuresti, 26.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *