Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Utilizatorii Cartelei Vodafone au acum noi beneficii si extraoptiuni

disponibile pe intreaga durata de valabilitate a Cartelei

· De acum, serviciile incluse in extraoptiuni pot fi accesate pe intreaga durata de valabilitate a Cartelei Vodafone
· Utilizatorii pot activa extraoptiunile de cate ori au nevoie, in aceeasi luna

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiaza, de astazi, de mai multe avantaje in utilizarea extraoptiunilor, precum si de servicii suplimentare, care raspund nevoilor variate de comunicare.

Serviciile incluse in extraoptiuni pot fi accesate pe intreaga durata de valabilitate a Cartelei Vodafone. Astfel, valabilitatea extraoptiunilor devine egala cu cea a Cartelei, iar clientii care au si-au activat o extraoptiune o pot consuma inclusiv in perioada de gratie.

Mai mult, utilizatorii pot activa o extraoptiune de mai multe ori pe parcursul aceleiasi luni, in functie de nevoile de comunicare. Beneficiile incluse in optiunea activata anterior, neconsumate la momentul reactivarii, se pastreaza pana la expirarea valabilitatii si se consuma inaintea celor incluse in noua optiune.

In prezent, portofoliul Cartelei Vodafone include patru extraoptiuni: Total 5, Total 6, Total 7 si Total 9.

Astfel, toti utilizatorii Cartelei Vodafone ce opteaza pentru extraoptiunea Total 5 primesc, de acum, 4.500 de minute si SMS-uri in retea, 115 minute nationale si internationale in retelele fixe si SMS-uri nationale, alaturi de 75 MB trafic de date inclus, pentru 5 Euro credit/luna. Mai mult, clientii inscrisi in programul Vodafone pentru Tineri primesc, la aceeasi extraoptiune, 150 MB trafic de date inclus.

Extraoptiunea Total 6 aduce utilizatorilor 4.500 de minute si SMS-uri in retea, 150 minute nationale si internationale in retelele fixe si SMS-uri nationale, precum si 75 MB trafic de date inclus, pentru 6 Euro credit/luna. Clientii Vodafone pentru Tineri primesc, pentru aceasta noua extraoptiune, 150 MB trafic de date inclus.

De asemenea, cu 7 Euro credit/luna, utilizatorii pot activa extraoptiunea Total 7, ce include 3000 de minute si SMS-uri in retea, 150 de minute si SMS-uri nationale si minute internationale mobile si trafic inclus de 150 MB.

Extraoptiunea Total 9, ce include 3000 de minute si SMS-uri nationale, 200 minute si SMS-uri nationale si minute internationale mobile, alaturi de 300 MB trafic inclus, poate fi activata pentru 9 Euro credit/luna.

Traficul de date inclus in extraoptiunile Total 7 si Total 9 se dubleaza pentru utilizatorii serviciului Vodafone pentru Tineri, la 300 MB si, respectiv, 600 MB.

Mai multe informatii despre noua oferta sunt disponibile la www.vodafone.ro/cartela.

Bucuresti, 15.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *