free download 78 travel guides written by experts

Utilizatorii Android pot opta pentru protectie premium prin Avira

O nouă aplicație Avira pentru securizarea telefoanelor și tabletelor cu Android este acum disponibilă în Google Play Store

Creșterea comerțului online prin intermediul dispozitivelor mobile și dorința tot mai presantă de a păstra în siguranță datele utilizatorilor au determinat Avira, companie expertă în securitate informatică, să dezvolte trei noi funcționalități pentru aplicația sa premium Avira Antivirus Security Pro. Noile funcționalități, dezvoltate în Silicon Valley de către echipa Avira specializată în securitatea dispozitivelor mobile, sunt disponibile începând cu data de 1 aprilie 2014, prin Google Play Store, tuturor utilizatorilor de smartphones și tablete cu sistem de operare Android.

Avira Android Security, la baza căreia stă multi-premiatul motor antivirus Avira, verifică automat dispozitivul mobil al utilizatorului pentru a găsi viruși, spyware, troieni sau alte tipuri de malware. Utilizatorii pot alege totodată să blocheze apelurile sau mesajele text de la contactele ce îi deranjează.

În plus, accesând portalul my.avira.com utilizatorii pot localiza pe hartă, de la distanță, propriul dispozitiv mobil (via GPS, WiFi sau semnal GSM), îl pot determina să “țipe” în cazul în care este pierdut ori rătăcit (chiar și dacă soneria este oprită). De asemenea, prin my.avira.com, utilizatorul poate bloca de la distanță telefonul sau tableta și chiar poate șterge datele în caz de furt.

Aplicația Avira Android Security funcționează pe orice telefon cu versiuni începând de la Android 2.2 (Froyo) și pe orice tabletă cu minimum Android 4.0 (Jelly Bean).

“Avira este foarte hotărată să ajute utilizatorii să își securizeze cât mai bine dispozitivele mobile și datele personale, mai ales în contextul creșterii numărului problemelor de securitate identificate în cazul sistemului de operare Android,” spune Leon Crutchley, mobile products manager pentru Avira.

Upgrade-uri Android Premium

Utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android au acum la dispoziție următoarele trei funcții premium pentru aplicația Avira Antivirus Security Pro:
• Navighează în siguranță – Site-urile nesigure și care pot infecta telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android sunt blocate utilizând o tehnologie puternică de monitorizare a URL-urilor în timp real, astfel încât utilizatorii să nu fie păcăliți de atacuri de tip phishing sau alte încercări ale infractorilor online.
• Update-uri în fiecare oră – Telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android pot deveni vulnerabile imediat după aparitia unui malware. Avira va asigura protecția echipamentelor prin update-uri foarte frecvente, astfel încât utilizatorii să știe că informațiile lor confidențiale sunt tot timpul în siguranță.
• Acces la suport rapid – În cazul în care un utilizator întâmpină o anumită problemă, experții din echipa Avira sunt doar la un click distanță.

“Este știut că multe atacuri malware ajung la utilizatori prin intermediul browserelor, nu doar prin aplicații nesigure și este inacceptabil ca echipamentele acestora să fie expuse când userul doar navighează pe Internet, lucrează sau se joacă pe propriul telefon sau tabletă cu Android”, explica Crutchley. “De aceea, la Avira ne dorim să oferim utilizatorilor noștri protecție oriunde s-ar afla, printr-o aplicație premium care să le ofere securitate atât în browser cât și în oricare alte aplicație instalată pe telefonul mobil sau pe tabletă”.

Avira Antivirus Security Pro este disponibilă pentru dispozitivele cu cel puțin Android 2.2, și este localizată în prezent în limbile engleză, germană, italiană, franceza, spaniola, japoneză și coreeană.

Link-uri utile:
• Descarcă Avira Antivirus Security Pro pentru Android de aici.
• Pentru mai multe informații despre toate funcțiile disponibile pentru utilizatorii de Android în Avira Antivirus Security Pro, vă rugăm accesați acest site.
• Intrați în comunitatea Avira de pe Facebook: www.facebook.com/avira.

Despre Avira

Avira, al doilea producător mondial de soluții antivirus, ca si cotă de piață, protejează prin intermediul aplicațiilor sale peste 100 de milioane de clienți individuali și companii mici la nivel mondial. Ca inovație în tehnologie, Avira este clasată pe prima poziție în studiile ABI Research, este recomandată de către Consumer Reports pentru soluțiile sale antivirus, este menționată de către OPSWAT ca fiind producătorul antivirus cu cea mai rapidă creștere în 2012 și al doilea cel mai mare producător de antivirus din lume în 2011. În ultimii 10 ani, Avira a primit un număr record, greu de depășit, de premii Virus Bulletin VB100 awards.

Avira oferă protecție IT pentru computere, smartphones, servere și rețele, atât sub formă de software tradițional, cât și sub formă de servicii în cloud. Mai multe informații pe www.avira.com.

Bucuresti, 03.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *