Shadow

URSUS și Kubis lansează singurul escape room din lume transmis și controlat online

Ieșirile la bere cu prietenii devin niște mici victorii atunci când reușim să trecem peste obstacolele care ne țin în rutină, la job sau acasă. URSUS sărbătorește prietenia adevărată printr-o experiență digitală unică, care continuă narativul din spotul URSUS și întărește mesajul de campanie Nu lăsăm pe nimeni în urmă.

În URSUS Escape Room LIVE, iubitorii de bere pot experimenta tensiunea salvării unui prieten care nu se mai poate întâlni cu gașca pentru că rămâne blocat în birou. Userii sunt invitați să se conecteze prin webcam într-o cameră reală în care Lucian, eroul din gașca URSUS, rezolvă puzzle-uri tipice unui joc de escape room la comanda vocală a celor conectați la experiență. Jucătorii au cinci minute la dispoziție să îl scoată afară pe Lucian și două săptămâni în care se pot juca live, câte un nou puzzle în fiecare zi.

Peste 2000 de găști de prieteni #inseparabili au stat la coada digitală pentru a intra în experiența limitată în prima săptămână de URSUS Escape Room LIVE. Oamenii au intrat de la birou sau de acasă, din confortul canapelei sau din trafic, de pe stradă, din baie sau de la piscină și, nu de puține ori, chiar de la o bere pe terasă.

URSUS Breweries logo

Printre ei s-au regăsit și gașca Sector 7 și matinalii de la Virgin Radio România, care au popularizat conceptul prin filmări de gameplay real.

Jocul este deschis între ora 16:00 și 22:00, până pe 3 iulie

Intrati pe: https://escaperoom.momente.cool/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *