Shadow

Ursus Breweries este primul producător de bere din România care a primit certificarea Top Employers 2021

Ursus Breweries a devenit prima companie producătoare de bere din România care a primit certificarea Top Employers 2021 de la institutul independent Top Employers, autoritate globală care atestă excelența în practicile de resurse umane. Certificarea a fost obținută în urma unui audit riguros al cadrului organizațional si al practicilor de resurse umane ale companiei, pe baza a 20 de criterii de evaluare. Acestea au fost structurate în șase categorii, precum strategia de management a resurselor umane, mediul de lucru, atragerea de talente, oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților, starea de bine a angajaților, diversitatea și incluziunea.

„Certificarea Top Employers 2021 reprezintă pentru noi o mare onoare și un motiv de mândrie. La Ursus Breweries, ne-am luat angajamentul de a îmbunătăți practicile legate de resurse umane. Programul de certificare Top Employers ne permite să evaluăm care sunt punctele noastre forte și unde trebuie să continuăm să îmbunătățim mediul de lucru, asigurându-ne că angajații noștri au toate oportunitățile pentru a prospera. În acest fel, vom crea un mediu de lucru în care oamenilor le face plăcere să activeze, sunt motivați să reușească și au un sentiment de apartenență”, declară Zuzana Balejova, Vice Președinte Resurse Umane, Ursus Breweries.

Top Employer Romania 2021

Cu o tradiție de 30 de ani, Top Employers este o autoritate recunoscută global, care a certificat peste 1600 de organizații din 120 de țări, având un impact pozitiv asupra a șapte milioane de angajați la nivel mondial.

La începutul lunii martie, Ursus Breweries a devenit prima companie producătoare de bere din România care a semnat angajamentul organizației LEAD Network (Leading Executives Advancing Diversity), promisiunea companiei pentru construirea unei culturi organizaționale incluzive, bazată pe diversitate și egalitate de gen, care vor conduce la o creștere semnificativă a reprezentativității femeilor în funcții executive și decizionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *