Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ursus Breweries demarează cea de-a treia ediție a programului Graduate Trainee „Brew Your Future” 2020

Ursus Breweries a lansat în cursul lunii februarie programul Graduate Trainee „Brew Your Future” destinat studenților în ultimul an de studiu, tinerilor absolvenți de studii superioare și masteranzilor. Perioada de recrutare pentru pozițiile de Graduate Trainee este deschisă până la finalul lunii mai, iar candidații selectați se vor alătura echipei companiei în vara acestui an.

Astfel, Ursus Breweries urmărește să recruteze tineri care se află la începutul carierei pentru posturile disponibile în departamentele Comercial, Financiar și Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt în fabricile Ursus Breweries din Brașov, Buzău și Timișoara, iar cele din departamentele Comercial și Financiar sunt în București.

„Programul Graduate Trainee „Brew Your Future” își propune să atragă tineri talentați care își doresc o carieră în industria berii. Structura programului le oferă participanților ocazia unică de a face parte dintr-o comunitate internațională de trainees din toate țările în care Asahi Breweries Europe Group își desfășoară activitatea.
Pe durata celor 12 luni ale programului,  participanții vor vizita berării, se vor putea alătura forței de vânzări pe teren și vor avea ocazia de a lucra autonom pe proiecte, într-un mediu care le permite să învețe și să se distreze. Schimbarea departamentului la fiecare trei-patru luni îi ajută pe aceștia să obțină o perspectivă de ansamblu asupra organizației și să ia contact cu profesioniști cu experiență.
De asemenea, participanții sunt ghidați de mentori cu senioritate în companie, care îi ajută să se dezvolte și să-și cultive capacitatea de a pune în practică noile cunoștințe în munca de zi cu zi.”, a declarat Zuzana Balejová, Vicepreședinte Resurse Umane Ursus Breweries.

Ursus Brew Your Future

Candidații recrutați până la finalul lunii mai vor fi integrați în echipe cu experiență solidă în domeniile comercial, tehnic și financiar, iar sub îndrumarea mentorilor au oportunitatea de a gestiona proiecte și de a-și fructifica atuurile, dar și de a-și dezvolta aptitudinile într-un mod creativ și responsabil. În cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durată de un an, candidații iau contact cu specialiști din mai multe arii funcționale.

Studenții, absolvenții sau masteranzii care sunt în căutarea unui astfel de program de formare profesională pentru startul carierei, pot găsi mai multe informații despre programul „Brew Your Future” pe pagina dedicată Ursus Breweries, la secțiunea Cariere: https://ursus-breweries.ro/cariere/pozitii-disponibile/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *