Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

URSUS – un portofoliu complet de medalii de aur la World Beer Awards, pentru toate stilurile de bere

Două sortimente ale berii URSUS – URSUS Premium și URSUS Non-Alcoholic, au primit distincțiile „Country Winner” la ediția de anul acesta a „World Beer Awards” (Marea Britanie), una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii.

Este al doilea an consecutiv când URSUS, liderul segmentului de bere premium din România, a urcat pe podiumul „World Beer Awards” și a câștigat încă două medalii de aur „Country Winner”, în completarea medaliilor câștigate în 2016.

World Beer Awards 2017

URSUS Premium s-a întors acasă cu titlul „Country Winner” în categoria „German-style Pale Lager”, iar URSUS Non-Alcoholic a fost desemnat „Country Winner” în categoria „Low Carb / Low Alcohol”.

„URSUS este liderul segmentului de bere premium din România și berea românească cea mai premiată la nivel internațional. Această performanță de excepție îi confirmă apartenența la „clubul” celor mai bune beri din lume. Suntem onorați și foarte mândri de această performanță.”, a declarat Mihai Bârsan, Vicepreședinte de Marketing, Ursus Breweries.

„O medalie de aur obținută la „World Beer Awards” reprezintă o mare performanță pentru o echipă de berari la finalul unui an. Astăzi, pot spune cu bucurie că împreună cu colegii mei am construit un portofoliu de medalii de aur la „World Beer Awards” pentru toate stilurile berii URSUS, ceea ce reprezintă o performanță unică în istoria sa de peste 130 de ani. Profesional, pentru mine și colegii mei reprezintă, într-adevăr, cea mai înaltă recunoaștere a artei meșteșugului berii și suntem foarte mândri”, a declarat Corina Hopulele, Director de Fabricare a Berii și Calitate, Ursus Breweries.

Portofoliul de aur al mărcii URSUS, doar in cadrul competitiei “World Beer Awards” din ultimii 2 ani, este:

2017

  1. URSUS Premium – Country Winner German style Pale Lager

  2. URSUS Non-Alcoholic – Country Winner – Low Carb / Low Alcohol (0.1% – 2%)

2016:

  1. URSUS BLACK                                      – Romania’s BEST Dark Lager

  2. URSUS COOLER Non-Alcoholic       – GOLD medal Non-Alcohol Lager

  3. URSUS UNTOLD                                  – GOLD medal German-style Lager

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *