bucharest tech week 2021

Ursii de la Brands & Bears s-au mai jucat un BIC cu aparatele de ras

BIC® iese din nou în faţă, de această dată cu toată gama de produse pentru bărbierit! "Starul" aparatelor de ras BIC®  în 2007 este BIC Comfort 3 Pivot, iar promoţia se desfăşoară în cele mai potrivite locaţii IKA: 06 – 18 Iunie în magazinele Carrefour, respectiv 26 Iunie – 09 Iulie în magazinele Cora. Promoţia se desfăşoară la nivel naţional, iar Brands & Bears este agenţia care pune BIC®  pe hartă şi anul acesta!
   
  Urşii de la Brands & Bears propun pentru această vară "Un Bic de aventură!" celor care folosesc aparate de ras BIC® , marele premiu fiind un caiac numai bun de crescut adrenalina doritorilor de senzaţii tari!
   
Tonul şi ideea din comunicare este o continuare a celei de anul trecut, promoţie care a făcut senzaţie nu numai în IKA, cât şi pe litoral şi în campusuri, rezultatele fiind mai mult decât satisfăcătoare atât pentru brandul BIC®, cât şi pentru urşii care au contribuit la campanie.
Echipele care s-au aventurat şi au dus cu bine la capăt acest proiect: Mihaela Trăistaru – Category Manager Lighters & Shavers din partea BIC România, iar din partea Brands & Bears: Paul Bratu – Art Director, Vlad Leonard – DTP, Cristina Lambru – Director de Creaţie & Copywriter, Adrian Popescu – Account Executive.

Bucuresti, 25.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *