free download 78 travel guides written by experts

Urmariti “Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2014”

si “Fashion Police: The 2014 Academy Awards”, pentru a pasi, alaturi de vedete, pe covorul rosu al premiilor

Sezonul premiilor continuă la E! cu Live From The Red Carpet: PREMIILE OSCAR 2014 duminică, 2 martie, începând cu ora 00.30.

E! ne va prezenta în direct, în noaptea de duminică spre luni, sosirea vedetelor pe covorul roșu al Ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar. Cea de a 86-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc pe 2 martie 2014 la Dolby Theatre din Hollywood. E! va fi prezent la această gală, iar gazdele show-ului Live From The Red Carpet: PREMIILE OSCAR 2014, Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic, ne vor însoți pe covorul roșu al celor mai importante premii ale cinematografiei. De la interviuri amănunţite cu cei nominalizaţi până la invitaţii speciali care vor prezenta premiile, acest program este o defilare mondenă înainte de decernarea premiilor care nu trebuie ratată!

Și pentru că aparițiile vedetelor pe covorul roșu merită o atenție aparte, E! va difuza marți, 4 martie, de la ora 22:30, o ediție specială a emisiunii Fashion Police, dedicată Premiilor Oscar. Urmăriți Fashion Police: The 2014 Academy Awards pentru a afla opiniile hilare ale faimoasei Joan Rivers, dar şi comentariile făcute de Giuliana Rancic, George Kotsiopoulos şi Kelly Osbourne, care trec în revistă ţinutele afişate pe covorul roşu al Premiilor Oscar, de la cele nemaipomenite până la cele discutabile.

Așadar, nu uitați: duminică, 2 martie, de la ora 00.30, urmăriți la E! defilarea vedetelor pe covorul roșu al Premiilor Oscar în show-ul Live From The Red Carpet: PREMIILE OSCAR 2014. Marți, 4 martie, la ora 22:30, E! va difuza Fashion Police: The 2014 Academy Awards, o ediție specială a emisiunii Fashion Police.

Bucuresti, 25.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *