free download 78 travel guides written by experts

Urmariti “Live From The Red Carpet: Premiile Bafta 2014” in direct duminica, 16 februarie,

de la ora 19:15, numai la E!

Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awards, show-ul care transmite, în direct, sosirea vedetelor pe covorul roșu al Premiilor Academiei Britanice de Film și Televiziune, va fi difuzat duminică, 16 februarie, exclusiv la E!, începând cu ora 19:15.

În timp ce, la Hollywood, pregătirile pentru ceremonia de decernare a Oscarurilor sunt în plină desfășurare, industria cinematografică își îndreaptă toată atenția către Marea Britanie, unde, pe 16 februarie 2014, vor fi acordate Premiile BAFTA – The British Academy of Film and Television Arts. Cu acest prilej, cele mai mari nume din domeniu se adună la Londra, în clădirea istorică a Royal Opera House din Covent Garden.

Fiţi alături de E!, pentru a trece dincolo de camerele de filmat şi de cordoanele de fani entuziasmaţi, ajungând pe covorul roşu pentru interviuri în exclusivitate cu vedete şi informaţii incitante despre invitaţi şi ţinutele lor speciale. Gazdele show-ului Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awards sunt Dermot O’Leary și Fearne Cotton, vedete ale televiziunii britanice.

Gala de acordare a premiilor BAFTA este cel mai strălucitor moment din calendarul cinematografiei din Marea Britanie. Acesta este un motiv în plus pentru a fi pe covorul roșu al ceremoniei, în direct, urmărind Live From The Red Carpet: The 2014 British Academy Film Awards exclusiv la E!, duminică, 16 februarie, la ora 19:15.

Bucuresti, 12.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *