free download 78 travel guides written by experts

Urmăriți emisiunea specială FASHION POLICE: THE 2017 MET GALA joi, 4 mai, la 22:00, exclusiv la E!

După Gala MET 2017, care a avut loc luni seara la New York City, gazdele E! Giuliana Rancic, Melissa Rivers, NeNe Leakes, Brad Goreski și Margaret Cho, alături de invitatul special Carson Kressley, sunt gata să dezbată ținutele alese de vedete la acest eveniment, în ediția specială a emisiunii Fashion Police: The 2017 Met Gala, de joi, 4 mai, la ora 22:00, exclusiv la E!

e-logo
Unul dintre outfit-urile despre care se vorbește în emisiune este cel ales de Hailee Steinfeld, semnat de Vera Wang:
“Nu este look-ul meu preferat,” a spus Brad, în videoclipul de mai jos:
https://www.eonline.com/shows/fashion_police/news/847931/carson-kressley-gets-lost-in-hailee-steinfeld-s-look-on-fashion-police-2017-met-gala-special-i-needed-a-map

“Nu îmi dau seama exact ce a vrut să transmită… nu mi-a plăcut deloc!”, a adăugat Carson. “Îmi place Hailee, este extraordinară, dar această apariție îmi lasă impresia că stiliștii au încercat să adune toate tendințele modei într-o singură piesă vestimentară. Aici se întâmplă foarte multe, am nevoie de o hartă și de un ghid ca să mă orientez!”

Ce a mai spus Carson despre look-ul lui Hailee și al celorlalte vedete de la Gala MET?

Aflați urmărind videoclipul de mai sus și emisiunea Fashion Police: The 2017 Met Gala, de joi, 4 mai, la ora 22:00, exclusiv la E!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *