free download 78 travel guides written by experts

Urmareste EURO 2008 si FLANCO iti plateste LCD-ul

Victoria echipei naţionale a României în cadrul Campionatului European de Fotbal 2008 le va returna integral suporterilor reprezentativei ţării noastre valoarea televizoarelor LCD, plasmelor şi proiectoarelor achiziţionate din magazinele Flanco şi Flanco World

  Flanco, parte a Grupului Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa de electronice, electrocasnice şi IT&C, a demarat campania “FLANCO îţi plăteşte LCD-ul!". Astfel, compania le oferă suporterilor echipei naţionale de fotbal a României un motiv în plus de a susţine reprezentativa ţării noastre în drumul spre câştigarea titlului de campioană în cadrul EURO 2008, prin şansa de a primi înapoi valoarea integrală a oricărui televizor LCD, plasmă şi proiector cumpărate din magazinele Flanco şi Flanco World.

Prin intermediul celei mai noi campanii iniţiate de Flanco, compania va returna integral valoarea produselor cumpărate persoanelor care vor achiziţiona televizoare LCD, plasme sau proiectoare din reţeaua magazinelor Flanco şi Flanco World, în condiţiile în care echipa naţională de fotbal a României va câştiga titlul de campioană la EURO 2008. Campania se va desfăşura până în 17 iunie 2008 (inclusiv), în cadrul magazinelor Flanco şi Flanco World din toate regiunile ţării.

“Flanco se implică în continuare în cele mai importante şi reprezentative evenimente pentru România. De data aceasta, compania este alături de suporterii echipei naţionale de fotbal a României în susţinerea reprezentativei ţării noastre pe drumul spre victorie la EURO 2008, oferindu-le, totodată, şi şansa de a se bucura de o gamă de produse electronice de calitate din cadrul magazinelor Flanco şi Flanco World. Suntem convinşi că suporterii vor fi victorioşi, alături de echipa naţională a ţării noastre”, declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International. 

Anunţarea câştigătorilor se va face pe site-ul www.flanco.ro/promotii în data de 31 iulie 2008. Participanţii pot accesa acest site pentru a afla mai multe detalii despre regulamentul campaniei demarate de Flanco.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *