free download 78 travel guides written by experts

Urgent Curier si Cargus demonstreaza ca impreuna sunt mai puternici

Un colet trimis de la Tulcea la Constanta face turul Romaniei si ajunge a doua zi de la predare

In luna iulie 2014, doua dintre cele mai mari companii de curierat din Romania – Urgent Curier si Cargus – isi uneau fortele intr-un proces de fuziune, pentru a oferi cele mai performante servicii si produse clientilor.

Noua companie se va numi Urgent Cargus, va avea nou logo si o noua identitate vizuala, iar din punct de vedere logistic, va beneficia de o flota de peste 1,800 vehicule de curierat, o echipa de 1,800 de curieri, o retea logistica cu 142 de depozite pe intreg teritoriul tarii si cele mai bune modele si practici de business ale ambelor companii.

Pentru a demonstra ca impreuna sunt “Mai puternici pentru dumneavoastra!”, in luna octombrie 2014, impreuna cu McCann Bucuresti, Urgent Curier si Cargus organizeaza o demonstratie inedita, care subliniaza faptul ca, indiferent de distanta, coletele clientilor sunt livrate maxim a doua zi.

Joi, 30 octombrie, in cadrul evenimentului “Turul Romaniei”, organizat in premiera locala de catre o firma de curierat, Urgent Curier si Cargus isi propun sa transporte un colet de la Tulcea si pana la Constanta de pe o zi pe alta, dar in sens invers, adica inconjurand toata Romania.

“Fuziunea Cargus – Urgent a adus impreuna doua companii performante, asigurand un jucator foarte puternic si de incredere pe piata locala. Tocmai de aceea ne-am hotarat sa ne autoprovocam, realizand in acelasi timp o premiera pe piata de curierat din Romania. Consideram ca suntem mai puternici impreuna, ne mentinem promisiunea de a livra orice colet de pe o zi pe alta, indiferent de distanta, dar credem ca trebuie sa si demonstram public acest lucru“, a declarat Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.

Povestea coletului care inconjoara Romania intr-o zi nu este mai putin interesanta: un tata din Tulcea ii trimite fiului sau, care isi face studiile la Constanta, o bicicleta cu care acesta sa faca turul Romaniei, tur pe care si l-a dorit de cand era mic. Dorinta tatalui este ca bicicleta sa faca un tur al tarii inainte sa ajunga la fiul sau, pentru ca aceasta sa se obisnuiasca cu drumul.

“Pe langa demonstratia extrema a rapiditatii (iti livram pachetul a doua zi chiar daca facem turul Romaniei), acest eveniment doreste sa demonstreze si un alt lucru: nu conteaza doar CE livrezi, ci si CUM livrezi. Pentru ca livrarea unui obiect are intotdeauna in spate o poveste cat se poate de umana. Asa e cu bicicleta care va face in curand ocolul Romaniei si asa poate fi cu orice obiect pe care vrei sa il trimiti cu Urgent Cargus.”, a declarat Nadia Homoc, Commercial Manager Cargus.

Fiecare etapa a turului Romaniei poate fi urmarita pe paginile de Facebook:
facebook.com/UrgentCurier
facebook.com/CargusInternationalSA
.

Bucuresti, 30.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *