free download 78 travel guides written by experts

URBB continua si in 2009 programul social “Impreuna, mai aproape de oameni”

Compania URBB continua sa sprijine si in acest an persoanele defavorizate, prin programul sau social "Impreuna, mai aproape de oameni", demarat inca din 2003. Si in acest an, programul s-a desfasurat cu sprijinul Primariilor Municipiului Cluj-Napoca si Timisoara, dar si al Primariei Sectorului 6 si al Primariilor Pantelimon si Dobroesti.

Astfel, editia de anul acesta se desfasoara in Cluj, Timisoara, Bucuresti – sectorul 6, Dobroesti si Pantelimon. URBB alaturi de Muller Romania ofera beneficiarilor 11.000 de sucuri Orangina si Granini si 850 de produse lactate. Valoarea produselor oferite in cadrul acestei editii este de peste 20.000 RON.

De la lansarea programului pana in prezent, valoarea totala a pachetelor cu alimente oferite se ridica la 1.000.000 RON.

Shachar Shaine, Presedinte URBB"Chiar daca incheiem un an dificil pentru toata lumea, am realizat ca este poate mai necesar ca nicioadata sa ajutam, in aceasta perioada, persoanele mai putin favorizate. Le multumesc autoritatilor pentru deschiderea si suportul oferite, dar si companiei Muller Romania pentru ca ne-a sprijinit in continuarea acestui program social.", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB (vezi bio si fotografii la calitate de print).

Prin intermediul Directiei de Asistenta Sociala din Cluj au fost distribuite 4000 de sucuri Orangina si Granini, iar in Timisoara au fost oferite 4000 de sucuri si 450 de iaurturi Muller la Cantina de Ajutor Social a Primariei. In sectorul 6 produsele au fost oferite prin intermediul centrului de plasament Sf. Andrei, iar in Dobroesti si Pantelimon aceste produse au fost oferite cu ajutorul primariilor.

Beneficiarii acestui program sunt copii, varstnici, persoane cu dizabilitati, persoane cu probleme sociale si venituri reduse din centre de zi si programe pentru tineri.

Despre programul "Impreuna, mai aproape de oameni"
URBB a demarat programul "Impreuna, mai aproape de oameni" in 2003, cooptand in acest demers si alte companii partenere. Programul consta in distribuirea, in preajma Sarbatorilor, de pachete cu alimente persoanelor care se confrunta cu dificultati socio-economice.

Initial, programul s-a derulat doar in preajma sarbatorii Pastelui, dar, incepand cu anul 2005, s-a extins si la perioada Craciunului. La inceput, programul a fost conceput pentru persoanele cu venituri reduse din Bucuresti. Insa din dorinta de a fi alaturi de cat mai multi dintre cei care au nevoie de ajutorul nostru, tot din 2005, "Impreuna, mai aproape de oameni" s-a extins si in provincie.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *