Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

UPS trimite cele mai bune vinuri ale Europei oriunde în lume

Vinul poate fi acum expediat direct consumatorilor din țările cu creștere economică rapidă din afara Europei

UPS (NYSE: UPS) își extinde capabilitatea de a transporta alcool, vin și bere către consumatorii din întreaga lume. Utilizând unul dintre serviciile de transport UPS ExpressTM sau Standard®¹, cunoscătorii de vin pot primi acasă vinurile favorite, direct de la podgorie.

Potrivit studiului VINEXPO/IWSR Global Study 2015-2020 din 2017, importurile de vinuri în China sunt estimate să crească cu aproape 80% între 2016 și 2020. Acest volum este inclus în creșterea globală a importurilor, estimată să ajungă la 13% în regiunea Asia-Pacific. Având în vedere că Italia, Franța și Spania însumează 50% din producția mondială de vin, creșterea consumului pe piețele din afara Europei reprezintă o oportunitate pentru o creștere continuă, mai ales acum, când în Europa consumul de vin scade².

UPS logo

„Prioritatea noastră este să le oferim clienților noștri, indiferent dacă sunt consumatori, mici producători sau magazine specializate, posibilitatea de a obține vinul preferat de oriunde și oricând, beneficiind de siguranța garantată a calității serviciilor UPS”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS Europa.

UPS oferă servicii de export direct către consumator, din țări selectate din Uniunea Europeană către China, Coreea de Sud și Japonia, iar acum și către Canada, Republica Dominicană, Hong Kong, India, Macao, Africa de Sud, Elveția, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Taiwan și Thailanda. Serviciul B2C (business to consumer) vine în completarea serviciului de expediere Business-to-Business, pot fi paletizate sau nu și au acoperire globală.

Consumatorii care fac expedieri în interiorul Uniunii Europene pot, de asemenea, să folosească serviciul de transport de vin UPS. Acum, aceștia pot trimite acasă noul vin favorit descoperit în vacanță, fără nici o grijă.

UPS oferă ambalaje certificate și sigure pentru toate destinațiile, special concepute pentru transportul sticlelor de vin (cu o capacitate de până la 12 sticle de vin per cutie și până la 6 sticle de vin spumant per cutie), care pot fi comandate prin call centerele UPS.

Clienții care trimit vin din Franța sau Italia pot beneficia de programul personalizat Declared Value for Wine. Oferit de UPS Capital, acest program oferă clienților care folosesc ambalaje pre-aprobate, posibilitatea de a expedia mai multe produse, împreună cu o asigurare de până la 500 de euro. În cazul în care transportul este evaluat la o valoare mai ridicată, clienții pot achiziționa o asigurare adițională, până la acoperirea întregului cost. Clienții pot fi siguri că vinul lor va ajunge la destinația dorită în siguranță. Dacă, din diverse motive, sticlele de vin sunt deteriorate în timpul transportului, clienților li se va rambursa valoarea costului vinului și a cheltuielilor de transport.

Este responsabilitatea expeditorului să cunoască și să respecte toate legile și reglementările internaționale aplicabile

Vinul poate fi livrat în următoarele țări

DESTINAȚII NON-EU*

DESTINAȚII DIN UNIUNEA EUROPEANĂ

Argentina

Monaco

Austria***

Grecia

România

Noua Zeelandă

Belgia

Ungaria

Slovacia***

Canada**

Norvegia

Bulgaria

Irlanda***

Slovenia

China

Filipine

Croația***

Italia

Spania***

Republca Dominicană

Singapore

Cipru

Letonia***

Suedia

Hong Kong

Africa de Sud

Republica Cehă***

Lituania***

Marea Britanie

India**

Coreea de Sud

Danemarca

Luxemburg

Japonia

Elveția

Estonia***

Malta

Liechtenstein

Taiwan

Finlanda

Olanda

Macao

Thailanda

Franța

Polonia***

Mexic

Germania***

Portugalia

¹ Numai în țările din UE.
² Organisation Internationale de la Vigne et du Vin, Global State of Conditions Report.
* Importuri doar din țările non-UE listate și din țările EU selectate (Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Grecia, Ungaria, Italia, Luxemburg, Malta, Olanda, Portugalia, România, Slovenia, Suedia, Marea Britanie).
** Anumite regiuni sunt restricționate.
*** Importurile direct către consumator sunt permise doar din țările din Uniunea Europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *