free download 78 travel guides written by experts

UPS Romania are un nou country manager si inaugureaza un centru operational regional in Timisoara

  • Tim Helsen UPS TimisoaraTim Helsen este country manager UPS Grecia, Ungaria, România începând din luna august
  • Noul centru regional din Timișoara oferă o capacitate operațională extinsă pentru companiile din vestul și centrul României

UPS (NYSE: UPS) anunță desemnarea lui Tim Helsen pentru poziția de country manager Grecia, Ungaria, România și inaugurează noul centru operațional regional  relocat din Timișoara, care rămâne un punct cheie de legătură pentru companiile din vestul și centrul țării cu piețele internaționale. UPS își consolidează astfel poziția de lider în industria locală de curierat rapid.

În noul centru, situat în cartierul Ghiroda, în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, sunt desfășurate operațiuni de sortare, depozitare, expediere și colectare pentru livrările de tipul UPS Express®, precum și UPS Standard®.

„Centrul regional din Timișoara beneficiază de un spațiu de depozitare de peste 400 de metri pătrați și asigură o capacitate operațională mai mare pentru companiile din vestul și centrul țării”, a spus Tim Helsen, country manager UPS România. „Relocarea acestei facilități reconfirmă angajamentul nostru față de mediul de afaceri din regiune și face parte din strategia pe termen lung a UPS de a-și susține clienții în realizarea obiectivelor acestora pentru exporturi într-o economie în continuă creștere.”

Facilitatea UPS servește ca centru operațional atât pentru cele mai importante companii multinaționale din regiune, cât și pentru IMM-urile care doresc să se conecteze la economiile globale beneficiind de rețeaua extinsă de servicii la standarde înalte a UPS. Soluțiile UPS sunt potrivite în mod special pentru a deservi clienți din principalele industrii din regiune, precum: automotive (componente auto), industria electronică și high tech, confecții – textile și servicii profesionale.

Această investiție a fost realizată după îmbunătățirea timpilor de tranzit pentru transporturile către două centre importante de business și industriale din vestul și centrul țării, Oradea, respectiv Sibiu.

Tim Helsen face parte din echipa globală UPS din 2001

Tim Helsen, în vârstă de 35 de ani și originar din Belgia, are în subordine aproximativ 400 de angajați și este responsabil în cadrul UPS de operațiuni, dezvoltare de business, strategie și suport pentru cele trei regiuni. Tim Helsen o înlocuiește astfel pe Iulia Nartea, care ocupă în prezent funcția de country manager UPS Italia, cu sediul la Milano.

„Cu vaste competențe și experiență, Tim Helsen are toate premisele să conducă cu succes businessul UPS pe aceste piețe,” declară Cindy Miller, președinte UPS Europa. „Sunt încrezătoare că împreună cu echipa sa, Tim va oferi servicii și soluții de calitate pe care clienții mici și mari le așteaptă de la UPS.”

Helsen și-a început cariera la UPS în 2001 ca specialist în finanțe în cadrul UPS Belgia, cu sediul în apropiere de Bruxelles. În anii următori, a ocupat mai multe poziții având responsabilități tot mai importante în cadrul UPS la nivel regional și internațional. Cea mai recentă poziție deținută anterior a fost cea de controller pentru Europa de Est.

Tim Helsen este licențiat în taxe și contabilitate în cadrul Katholieke Hogeschool College in Leuven din Belgia.

„Cu sprijinul unei echipe locale puternice, vom participa la creșterea businessului și vom continua să ne construim reputația de furnizor de soluții logistice excelente,” declară Tim Helson. „Vom sprijini clienții din România, Grecia și Ungaria să beneficieze la maximum de avantajele comerțului global, să se conecteze la piețele internaționale și să își crească avantajele competitive.”

Bucuresti, 06.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *