creative night talks

UPS a lansat în Europa serviciul UPS Express Critical®

Serviciul este dedicate livrărilor la termen și mărfurilor care solicită manipulare atentă

UPS a lansat în Europa serviciul UPS Express Critical®,dedicat transporturilor care nu suportă amânare și care necesită manipulare specială, cum ar fi componente de aeronave necesare pentru un zbor sau instrumente chirurgicale esențiale într-o sală de operație. O echipă UPS va evalua cererea de livrare prin intermediul unui centru de contact non-stop, identificând opțiunile de transport disponibile și desemnând cea mai eficientă soluție în raport cu specificațiile de timp și cost ale clientului.

UPS Express Critical® include desemnarea unui curier personal pentru transportul mărfurilor de la expeditor la destinatar, folosind un zbor comercial. Ca lider global în livrări urgente și pe termen scurt, UPS are acces la o gamă aproape nelimitată de vehicule (aeriene sau terestre) oriunde în lume.

flota-auto_ups-europa
„Odată cu lansarea serviciului UPS Express Critical, clienții din Europa vor avea la dispoziție cele mai eficiente opțiuni de transport critic, din punct de vedere al raportului timp / cost,” spune Boris Dobberstein, vice președinte la logistică și distribuție în cadrul UPS Europa, Africa, subcontinentul indian și Orientul Mijlociu. „Pentru mulți dintre clienții noștri, viteza cu care un produs ajunge pe piață determină succesul business-ului lor.”

Pentru ca transporturile critice să ajungă la destinație la termenul stabilit, UPS Express Critical® va oferi în Europa următoarele servicii¹:
·    Gestionarea charterelor aeriene, inclusiv avioane de mărfuri cargo pentru transporturile supradimensionate
·    Servicii de expediere de la ușă la ușă pentru mărfuri de toate dimensiunile
·    Serviciul de preluare a transportului de pe pistă, pentru a accelera timpii în tranzit până la destinația finală
·    Vehicule terestre dedicate pentru transportul de la ușă la ușă în Europa
·    Siguranță îmbunățățită și servicii de asigurare prin UPS Capital.

Prin informarea clienților în legătură cu evenimentele importante care pot surveni în timpul transportului, aceștia pot acționa în consecință într-un timp scurt. Totodată, pot administra livrarea transportului cu ajutorul unei echipe specializate, un call center disponibil 24/7/365, din panoul de control, rapoarte și alerte personalizate, copie electronică a documentelor de expediere, și prognoze de livrare.

¹ Toate serviciile Express Critical se supun listei de termeni și condiții prevăzută în contractul Express Critical, disponibil la cerere sau pe https://ups-scs.com/tools/terms/ups_expresscritical_tc.pdf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *