free download 78 travel guides written by experts

UPS Flight Forward și CVS lansează serviciul de livrare cu drone în cea mai mare comunitate de persoane în vârstă din Florida, ca suport în criza COVID-19

  • Dronele vor livra medicamente eliberate pe bază de rețetă de la o farmacie CVS din Florida către cea mai mare comunitate de persoane în vârstă din SUA
  • Serviciul respectă condițiile de distanțare socială, oferă livrare în ziua comenzii și asigură condiții speciale pentru medicamentele sensibile la variații de temperatură
  • Serviciul este implementat în colaborare cu FAA și este disponibil de la începutul lunii mai
  • Serviciul va utiliza sistemul de drone M2 de la Matternet

UPS (NYSE:UPS) și CVS Health Corporation (NYSE:CVS.N) au anunțat recent că subsidiara UPS, UPS Flight Forward (UPSFF), va folosi drone pentru livrarea de medicamente eliberate pe bază de rețetă, de la o farmacie CVS către The Villages, Florida, cea mai mare comunitate de persoane în vârstă din SUA. Aceste servicii vor ajunge la peste 135.000 de rezidenți, prin intermediul sistemului de drone M2 de la Matternet.

Transportul prin intermediul dronelor oferă o opțiune de livrare rapidă a medicamentelor urgente, susținând, în același timp, eforturile de distanțare socială. Livrarea cu drone oferă oamenilor o alternativă convenabilă în locul unei vizite la farmacie. Acest program ajută, de asemenea, la protejarea sănătății specialiștilor din domeniul medical.

„Noul serviciu de transport prin intermediul dronelor permite CVS să ofere servicii de livrare de medicamente sigure și eficiente către această mare comunitate de persoane în vârstă, astfel încât rezidenții să nu fie nevoiți să se deplaseze pentru medicamentele necesare”, a spus Scott Price, UPS Chief Strategy and Transformation Officer. „UPS se alătură eforturilor de combatere a răspândirii Coronavirusului, iar acesta este un alt mod prin care îi putem sprijini pe clienții noștri și persoanele care lucrează în domeniul medical, oferind soluții inovatoare.”

UPS_CVS_Drone

UPS și CVS au anunțat încă de anul trecut intenția de a testa serviciile de livrare cu drone. Cele două companii au finalizat cu succes primele livrări de medicamente prin intermediul dronelor, în noiembrie 2019, de la o farmacie CVS din Cary, Carolina de Nord.

„În această perioadă, clienții noștri trebuie să aibă acces la medicamentele de care au nevoie mai mult decât oricând”, spune Jon Roberts, vicepreședinte executiv și Chief Operating Officer CVS Health. „Pe lângă serviciile de preluare a medicamentelor direct din farmacie, de livrare gratuită și Drive-Thru, noul serviciu de livrare cu drone oferă o alternativă inovatoare pentru unii dintre clienții noștri.”

Noul serviciu implementat în The Villages, centrul Floridei, este disponibil de la începutul lunii mai, în conformitate cu reglementările Part 107 ale FAA (Administrația Federală a Aviației din SUA), care autorizează acest tip de operațiuni pe durata pandemiei și care oferă posibilitatea explorării nevoilor viitoare după această perioadă. Operațiunile s-ar putea extinde pentru a include livrări de la alte două farmacii CVS din zonă.

Primele zboruri vor fi făcute pe o distanță mai mică de un kilometru și vor fi livrate într-o locație din apropierea comunității. Pentru început, un autovehicul va finaliza livrarea la domiciliul locatarilor.

Anul trecut, UPS și Matternet au implementat un serviciu de livrare prin intermediul dronelor, în cadrul spitalului și campusului WakeMed din Raleigh, Carolina de Nord, finalizând, până în prezent, peste 3.700 de zboruri, în conformitate cu reglementările Part 107 ale FAA.

În iunie 2019, UPS a înființat compania UPS Flight Forward, care a obținut certificarea Part 135 a FAA pentru derularea de operațiuni cu drone, în septembrie 2019. Cele două companii au implementat acest serviciu și în complexul medical din cadrul Universității California din San Diego, în conformitate cu reglementările Part 107 ale FAA.

UPS Flight Forward a analizat diverse perspective de susținere a sectorului de sănătate în lupta împotriva răspândirii Coronavirusului. În aprilie, compania a participat la o serie de noi teste, în Virginia, alături de guvernul american și de alți parteneri pentru a stabili modul în care sistemele de aviație fără pilot pot ajuta sectorul medical în combaterea răspândirii virusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *