free download 78 travel guides written by experts

UPS extinde serviciile Express pe piețele internaționale care înregistrează creșteri puternice

· Serviciile UPS Worldwide Express au fost extinse către 14 țări noi din subcontinentul indian, Orientul Mijlociu, Africa (ISMEA), America și Europa
· Noi coduri poștale adăugate pentru UPS Worldwide Express în 65 de țări
· Timpi de tranzit îmbunătățiți în 24 de țări și serviciu nou de livrare sâmbăta, în șapte țări din ISMEA
· Serviciul UPS Worldwide Express Freight ™ Midday este extins cu 39.000 de coduri poștale în 12 țări europene

UPS (NYSE: UPS) extinde către 14 țări noi serviciul UPS Worldwide Express, parte a setului de servicii internaționale de transport UPS, care garantează livrări în zile și la ore precise pentru expediții urgente. Această extindere la nivel global include, de asemenea, timpi de preluare mai târzii, timpi de tranzit îmbunătățiți și livrarea sâmbăta în șapte țări din ISMEA, din dorința de a conecta mai bine companiile la rețeaua logistică UPS la nivel global, demonstrând astfel orientarea strategică a companiei către piețele internaționale care înregistrează o creștere puternică.

„Suntem încântați să anunțăm că, acum, clienții pot alege UPS pentru a fi mai competitivi la nivel global, oferindu-le servicii de livare la ore precise, de care au nevoile companiile din întreaga lume”, a declarat Nando Cesarone, președinte UPS International. „Prin îmbunătățirea timpilor de tranzit și creșterea numărului de țări deservite, clienții noștri au mai multe opțiuni de livrare, pentru a răspunde mai bine nevoilor critice ale clienților”.

UPS logo

Îmbunătățirile aduse serviciilor care garantează livrarea în zile și la ore precise sunt disponibile în America de Sud și Centrală, inclusiv Panama, unde clienții pot beneficia de avantajele oferite de zona de liber schimb Colón, plus Europa, Orientul Mijlociu și Africa, inclusiv Nigeria, cea mai mare economie din Africa, după PIB și numărul populației.

UPS a extins, de asemenea, serviciile express pe piețele cheie, adăugând noi coduri poștale în 26 de țări europene, precum și pe alte piețe cu o creștere puternică, precum Coreea de Sud, China, Hong Kong, Indonezia și Singapore, țări care au depășit creșterea anuală a PIB pe cap de locuitor de 3,5% în ultimii 50 de ani¹.

Clienții UPS pot beneficia de servicii puternice de brokeraj vamal în noile zone extinse. Fiind unul dintre cei mai mari brokeri vamali din lume, UPS îi ajută pe clienți să navigheze mai ușor prin reglementările vamale, să fie conformi cu anumite cerințe și să trimită expedițiile fără probleme prin vamă și peste granițe. Echipa de brokeraj vamal a UPS are mai mult de 80 de ani de experiență, mai mult de 400 de locații de vămuire de import și export și peste 6 milioane de intrări vamale depuse în fiecare an în SUA. Anul trecut, UPS a achiziționat STTAS, cel mai mare furnizor independent de servicii de gestiune pentru comerțul internațional. UPS continuă să consolideze soluțiile de export și brokeraj, astfel încât clienții să le poată utiliza cu încredere pe măsură ce explorează moduri alternative ca răspuns la schimbarea mediului comercial.

„În plus față de extinderea zonei de servicii, UPS a îmbunătățit timpii de tranzit în 24 de țări, în primul rând pe piețele emergente, oferind astfel clienților un timp mai scurt de lansare pe piață a serviciilor și produselor”, a declarat Jean-Francois Condamine, președintele UPS pentru piețele în creștere și emergente. „Aceste îmbunătățiri sunt disponibile inclusiv în India, unde UPS a anunțat recent o investiție pentru a-și consolida pe deplin poziția în zona serviciilor expres, în una din economiile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume”.

UPS a lansat, de asemenea, serviciul de livrare sâmbăta în șapte țări ISMEA, timpi mai târzii de preluare în 22 de țări europene, ore limită mai târzii în cinci țări din Asia. Orele de preluare și orele limită mai târzii oferă beneficii companiilor, cum ar fi mai mult timp pentru producție și procesul de distribuție a comenzilor.

Pentru clienții cu nevoi urgente de transport marfă, UPS Worldwide Express Freight Midday oferă acum livrări internaționale paletizate la ore precise, la peste 39.000 de coduri poștale noi în Europa. Codurile poștale suplimentare măresc suprafața în care este disponibil acest serviciu garantat de cinci ori, permițând expediții în peste 35 de țări și teritorii și posibilitatea de a primi pachete din peste 70 de țări și teritorii.

„UPS dorește să le ofere clienților mai multe opțiuni de livrare mai rapide, mai devreme, în weekend și cu ore limită și timpi de preluare mai târzii”, a adăugat Cesarone. „Le oferim importatorilor și exportatorilor o flexibilitate mai mare și servicii garantate, astfel încât să răspundem adecvat nevoilor companiilor sensibile la factorul timp din întreaga lume”.

¹ https://www.mckinsey.com/featured-insights/innovation-and-growth/outperformers-high-growth-emerging-economies-and-the-companies-that-propel-them?cid=eml-web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *