free download 78 travel guides written by experts

UPS doneaza 315.000 de ore in luna voluntariatului si devine membru fondator “Impact 2030”

alături de Națiunile Unite

  • UPS contribuie la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă a Organizației Națiunilor Unite
  • În cadrul „Lunii Voluntariatului” din 2015, desfășurată anual în octombrie, angajații UPS au donat 315.000 de ore în folosul comunității
  • UPS România a contribuit cu 620 de ore donate de angajați și granturi în valoare de 30.000 de dolari

UPS® (NYSE: UPS) ajunge la al 13-lea eveniment internațional anual „Luna Voluntariatului”, în cadrul căreia angajații companiei sunt implicați într-o serie de acțiuni de responsabilitate socială de amploare. În acest an, în luna octombrie, UPS a colaborat cu partenerii săi globali Asociația Internațională pentru Efortul Voluntarilor (AIEV) și Points of Light pentru accelerarea programelor de voluntariat din cadrul obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite.

UPS a devenit recent membru fondator al IMPACT 2030, un grup de colaborare globală format din Organizația Națiunilor Unite, organizații din sectorul privat și reprezentanți ai societății civile, a căror misiune este de a încuraja angajații din întreaga lume să voluntarieze pentru a accelera atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă a Națiunilor Unite.

Luna globală a Voluntariatului UPS, coordonată de Fundația UPS, mobilizează angajații din întreaga lume să se implice într-o varietate de activități în folosul comunității. În cursul lunii octombrie, echipele UPS se implică într-o serie de proiecte, precum plantări de copaci și amenajări peisagistice, colectarea de alimente și provizii, ambalarea și distribuția acestora, participarea la evenimente pentru strângeri de fonduri și sprijin administrativ pentru organizațiile axate pe schimbările sociale.

Aproape 15.000 dintre angajații UPS din toată lumea au donat 315.000 de ore de voluntariat în această lună.

Acțiunile angajaților UPS din timpul Lunii globale a Voluntariatului susțin angajamentul companiei de a oferi 20 de milioane de ore de voluntariat la nivel mondial, până la sfârșitul anului 2020. Din 2011, UPS a donat deja peste șapte milioane de ore în folosul comunității.

„Ne asumăm, în plus față de realizarea targetului UPS «20 de milioane până în 2020», obiectivele IMPACT 2030 și, alături de angajații UPS, contribuim la o acțiune globală de mare amploare”, spune Eduardo Martinez, președinte al Fundației UPS, CEO al departamentului de Diversitate și Incluziune în cadrul UPS. „Suntem onorați să participăm la realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite și să răspundem nevoilor critice din întreaga lume.”

UPS humanitarian

UPS România: 620 de ore și granturi de 30.000 de dolari

În România, angajații UPS au contribuit cu aproape 620 de ore donate în folosul comunității și au fost implicați în 2015 în trei proiecte de responsabilitate socială, astfel:

  • Asociația „Sfântul Stelian” a primit un grant de 25.000 de dolari, iar angajații UPS România au voluntariat în cadrul centrului „Hope for Tomorrow”, unde trăiesc 21 de copii abandonați, alături de asistenți sociali. Echipa UPS a desfășurat în luna aprilie activități de amenajări și reparații în curtea centrului;
  • Pentru Fundația „SOS Satele Copiilor”, care sprijină copiii aflați în dificultate, angajații UPS România au recondiționat terenul de fotbal și au reparat teatrul de vară, participând și la amenajarea lucrărilor de peisagistică;
  • Asociația „Inima Copiilor” a primit un grant de 5.000 de dolari pentru a spijini Spitalul „Marie Curie”.

Pentru mai multe informații vă rugăm vizitați: www.UPS.com/Foundation.

Bucuresti, 19.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *