free download 78 travel guides written by experts

UPS da startul “Lunii voluntariatului global’ si se angajeaza sa contribuie in octombrie cu 351.000

UPSde ore de munca voluntara in folosul comunitatii

  • Angajatii UPS Romania participa la realizarea obiectivului companiei de a contribui in societatea globala cu 20 de milioane de ore de munca voluntara pana in anul 2020
  • UPS Romania a oferit un cec in valoare de 25.000 de dolari Asociatiei „Ana si Copiii” intr-un proiect de sustinere a copiilor care prezinta un risc crescut de abandon scolar

Fundaţia UPS, care desfasoara cu sprijinul UPS (NYSE: UPS) programe de responsabilitate sociala si actiuni  filantropice, da startul celei de-a 12-a ediţii anuale a „Lunii Voluntariatului Global” si se angajeaza sa sustina in toata lumea programe desfasurate in domeniul silviculturii si initiative pentru sprijinul dezvoltarii comunitatilor. În Romania, angajatii UPS sustin anual initiativele si filozofia companiei de a se implica responsabil in programe de sprijin destinate semenilor si mediului.
Aproximativ 400.000 de angajati UPS la nivel global vor contribui in luna octombrie cu 351.000 de ore de munca voluntara in folosul comunitatii. Acestora li se alatura 65 de angajati UPS Romania, care doneaza 245 de ore de munca voluntara. Initiativa face parte din programul anual implementat de UPS „Luna Voluntariatului Global” si isi propune o crestere cu 5% fata de anul trecut a numarului de ore de munca voluntara realizate in toata lumea de angajatii UPS.

În acest an, sutele de mii de angajati ai UPS sprijina initiative majore, un exemplu fiind silvicultura la nivel mondial prin colaborarea cu organizatii precum Nature Conservancy si isi propun sa ajute la plantarea, protejarea si conservarea copacilor in SUA si nu numai. De asemenea, angajatii doneaza timp si se implica intr-o paleta extinsa de activitati: ofera lectii de conducere in siguranta a autovehiculelor, ajuta comunitatile locale devastate de dezastre si sustin in cadrul organizatiilor locale traininguri de dezvoltare educationala si de leadership.

Angajatii UPS Romania sprijina Asociatia „Ana si Copiii”

În 2014, angajatii UPS Romania s-au implicat intr-o serie de programe de responsabilitate sociala si actiuni de voluntariat, precum initiativa „Mentor pentru o zi”. Activitatea de voluntariat care a implicat angajatii UPS Romania s-a desfasurat pe 14 iunie si a pornit de la premisa ca educatia este cel mai important dar pe care adultii il pot oferi copiilor. Aceasta actiune a fost organizata in parteneriat cu Asociatia „Ana si Copiii” si a avut ca scop initierea copiilor in arta bunelor maniere. De asemenea, voluntarii UPS Romania i-au ajutat pe copiii inclusi in program sa invete sa citeasca o harta si le-au predat notiuni de baza pentru orientarea in spatiu.

UPS Romania, prin intermediul Fundatiei UPS, a oferit in 2014 si un cec in valoare de 25.000 de dolari Asociatiei „Ana si Copiii.” Grantul a avut ca scop achizitionarea unui teren pe care sa fie construit un centru de zi care sa serveasca drept after-school pentru acei copii ce prezinta un risc crescut de abandon scolar.

Asociatia „Ana si Copiii” beneficiaza anual de actiuni de voluntariat desfasurate de angajatii UPS Romania.

Prin actiunile de munca in folosul comunitatii, angajatii UPS Romania participa anual la realizarea targetului global al companiei de a contribui cu 20 de milioane de ore de munca voluntara, pana la finalul anului 2020. Acest target a fost setat si anuntat in iunie 2014 de catre David Abney, CEO UPS.

Eforturile sustinute si implicarea simultana a angajatilor UPS din intreaga lume in luna octombrie contribuie semnificativ la realizarea obiectivului propus.

„Prin natura activitatii noastre de zi cu zi, angajatii UPS intra in contact direct cu sute de milioane de oameni in toata lumea,” declara Eduardo Martinez, presedintele Fundatiei UPS. „UPS se angajeaza sa ii sprijine constant pe acestia si suntem deosebit de incantati sa desemnam octombrie drept luna in care punem cel mai mare accent pe voluntariat cu scopul de a contribui la o lumea mai buna in comunitati sustenabile.”

În „Luna Voluntariatului Global” din 2014, angajatii UPS din intreaga lume vor voluntaria in cadrul evenimentelor regionale.

Alte programe sustinute de UPS in Romania si in Europa:

  • Parteneriatul cu Asociatia „Sfantul Stelian” pentru a ajuta la ingrijirea casei de copii din Greaca, judetul Giurgiu, Romania. Aceasta Asociatie va putea sa aplice pentru un grant oferit de Fundatia UPS.
  • Parteneriatul cu banca de alimente „Lions Club” din Bruxelles, Belgia, pentru a le oferi mancare oamenilor fara adapost
  • Hranirea si ingrijirea animalelor din adapostul Tuzla Hayvan Barinagi din Istanbul, Turcia
  • Organizarea de activitati de strangere de fonduri pentru persoanele in varsta din Bergamo, Italia, in parteneriat cu Universiis
  • Începand din 2011, UPS a contribuit la nivel global cu peste 5,5 milioane de ore de munca de voluntariat. Implicarea angajatilor in actiunile derulate in „Luna Voluntariatului Global” va sustine compania sa isi atinga targetul propus de 20 de milioane de ore de munca de voluntariat in proiecte globale din comunitatile in care traiesc si lucreaza angajatii UPS.

Pentru mai multe informatii despre actiunile filantropice si de voluntariat desfasurate de UPS, vizitati www.UPS.com/Foundation,/a>.

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *