free download 78 travel guides written by experts

Upgrade de rețea pentru NAS și PC în infrastructura existentă: QNAP lansează o placă 5GBASE-T cu patru viteze

QNAP Systems a lansat placa de rețea QXG-5G1T-111C PCIe 5GBASE-T, oferind suport pentru patru viteze de transfer.

Utilizatorii o pot instala pe un slot PCIe 2.0 x1 într-un NAS QNAP compatibil sau într-un PC Windows/Linux pentru a crește vitezele de transfer folosind cablurile existente CAT 5e. QXG-5G1T-111C reprezintă astfel o soluție de conectivitate 5GbE flexibilă și economică, destinată atât firmelor, cât și utilizatorilor individuali.

QXG-5G1T-111C utilizează un controler de rețea Marvell AQtion AQC111C ce suportă viteze de 5/2,5/1 Gbps și 100Mbps. Prin instalarea QXG-5G1T-111C, ce are un design standard cu conector RJ45, utilizatorii pot actualiza instant vitezele de transfer la 5 Gbps prin cablurile CAT 5e deja existente.

“Multe afaceri, mulți utilizatori individuali și gameri vor viteze mai ridicate în rețea, dar nu au nevoie neapărat de lățimea de bandă 10GbE,” a declarat Dan Lin, manager de produs în cadrul QNAP. “Placa de extensie QNAP 5GbE suportă patru rate de transfer și furnizează viteze de cinci ori mai mari ca transmisia Gigabit, permițându-le utilizatorilor să actualizeze cu ușurință PC-urile sau sistemele NAS la capacități 5Gbps pentru a susține transferuri intensive de date și pentru a crește productivitatea.”

QXG-5G1T-111C PCIe 5GBASE-T

Utilizatorii de PC-uri Windows și Linux trebuie să descarce driverul QXG-5G1T-111C. Instalarea driverului nu este necesară dacă placa se instalează pe un NAS compatibil ce rulează QTS 4.3.6 (sau o versiune mai nouă).

În scurt timp, QNAP va lansa încă două plăci de rețea 5GbE – QXG-5G2T-111C Dual-port PCIe Gen 3.0 x2 și QXG-5G4T-111C Quad-port PCIe Gen 3.0 x4 – pentru a satisface diverse cerințe de upgrade din piață. Plăcile pot fi achiziționate din magazinul de accesorii QNAP. Pentru mai multe informații despre produs și întregul portofoliu QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *