free download 78 travel guides written by experts

Up România vine în întâmpinarea beneficiarilor de vouchere de vacanță cu un site dedicat – vacanteromanesti.ro

Receptivă la solicitările partenerilor cu care interacționează și ale beneficiarilor finali prin soluțiile oferite, Up România este aproape de fiecare prin serviciile promovate. Având în vedere că tot mai mulți dintre clienții săi din domeniul privat și bugetar aleg să-și recompenseze angajații cu vouchere de vacanță, prin site-ul dedicat vacanteromanesti.ro, Up România le pune acestora la dispoziție informații practice, exemple de calcul și soluții de contractare și comandă facile.

voucher vacanta Cheque Vacances

Site-ul vacanteromanesti.ro reprezintă un reper pentru cei care au primit vouchere de vacanță Chèque Vacances pentru a-și alege locația preferată dintr-o rețea diversificată, la nivel național: pensiuni, hoteluri, unități de tratament balnear, agenții de turism. Mai mult, unitățile turistice partenere Up România pot publica oferte sau promoții, iar beneficiarii le pot consulta cu ușurință, pentru a se bucura împreună cu cei dragi de vacanțe frumoase la prețuri avantajoase.

Ținând cont de actualizările legislative din iunie 2017, atât angajatorii din sistemul bugetar, cât și cei din mediul privat pot alege să își manifeste aprecierea și respectul pentru salariați prin oferirea primelor de vacanță, sub formă de vouchere de vacanță. Acestea reprezintă o modalitate eficientă de a motiva angajații prin suplimentarea bugetului de concedii, asigurând astfel timp pentru recuperarea capacității de muncă, prin petrecerea timpului de calitate cu cei apropiați în locuri turistice din România.

Valorile oferite în vouchere de vacanță sunt scutite de contribuții salariale și patronale până la 8.700 lei pe an pentru un salariat din domeniul privat, iar angajații din sectorul bugetar pot beneficia de vouchere de vacanță până la 1.450 lei de persoană, acordate până la 30 noiembrie 2018.

Pentru a oferi informații specifice fiecărui tip de public, site-ul vacanteromanesti.ro prezintă secțiuni separate pentru instituții bugetare, respectiv pentru companii. Astfel, instituțiile de stat primesc aici consultanță pentru achiziția voucherelor de vacanță, astfel încât să fie distribuite cât mai rapid salariaților.

Pe lângă ghidul pus la dispoziție pe site, Up România oferă consiliere specializată, printr-o echipă dedicată, atât instituțiilor și companiilor care doresc să achiziționeze vouchere de vacanță pentru salariați, cât și unităților turistice ce doresc să intre în rețeaua de parteneri afiliați.

Cum funcționează voucherele de vacanță
Sistemul de funcționare a voucherelor de vacanță este unul simplu: instituția client achiziționează vouchere de la Up România, le oferă angajaților, iar aceștia plătesc cu vouchere serviciile turistice achiziționate de la unitățile partenere. Ulterior, Up România rambursează contravaloarea voucherelor primite de către unitățile turistice respective.

Voucherele de vacanță se pot folosi în orice destinație pe teritoriul României, achitându-se cazarea, masa, agrementul sau tratamentele balneare în unitățile partenere ale firmei emitente și pot fi utilizate timp de un an de la emiterea lor.

Voucherele de vacanță, un stimulent de creștere pentru turismul românesc
Sistemul voucherelor de vacanță este foarte apreciat, de asemenea, și de unitățile turistice (agenții și unități de cazare) deoarece reprezintă un stimul pozitiv în dezvoltarea turismului românesc crescând atât cererea de piață, cât și calitatea serviciilor oferite. Aceste efecte pot impulsiona crearea de locuri de muncă în turism, precum și dezvoltarea infrastructurii.

În 2017, volumul comandat de vouchere de vacanță a crescut cu 120% față de 2016. De asemenea, numărul de clienți Up România care au optat pentru motivarea salariaților prin prime de vacanță sub formă de vouchere de vacanță a crescut cu 40% față de anul 2016.

Lunile în care s-au înregistrat cele mai multe comenzi au fost mai și iulie, iar cele mai multe vouchere au fost utilizate în agenții de turism. Topul județelor care au ales să acorde vouchere de vacanță salariaților este: București/Ilfov, Galați și Botoșani, urmate de Cluj și Buzău.

Site-ul vacanteromanesti.ro, creat de Up România, va stă la dispoziție pentru alegerea vacanței dorite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *