free download 78 travel guides written by experts

Unul dintre cei mai premiați directori de creație din lume vine la București

Chacho Puebla, Executive Creative Director LOLA MullenLowe, speaker la ICEEfest 2016

Horacio “Chacho” Puebla, Executive Creative Director la LOLA MullenLowe, Spania, va participa ca speaker la ICEEfest 2016, unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate digitalului, care va avea loc în perioada 9-10 iunie, în București.

În cea de-a doua zi a evenimentului, Chacho va fi una dintre Mințile creative nebune care vor vorbi despre cum putem folosi creativitatea pentru a schimba sau mobiliza un anumit comportament.

Chacho este unul dintre cei mai apreciați directori de creație din lume, cu peste 300 de premii câștigate la festivaluri de creație, inclusiv 41 de trofee la Cannes.

„Pur și simplu iubesc ideile, de orice fel, modul în care ele se amestecă pentru a crea tot felul de experimente noi și, în final, oferind definiția creativității. Este o plăcere să fac parte dintr-un line-up de excepție și sunt foarte entuziasmat să descopăr ce mi-a pregătit România. Într-o notă și mai luminoasă, am astfel ocazia de a lua pulsul biroului MullenLowe de la București și, judecând după ceea ce au livrat până acum, sunt convins că vom avea multe de povestit și împărtășit”, afirmă Chacho Puebla, Executive Creative Director, LOLA MullenLowe.


Originar din Mendoza, Argentina, Chacho și-a început cariera internațională după ce a pus bazele biroului local Creative Circle, urmând mutarea în Santiago, Chile, unde și-a construit experiența în gestionarea conturilor latino-americane la nivel global. Următorul pas l-a purtat către Lisabona, Portugalia, în funcția de Executive Creative Director al grupului Leo Burnett. După rezultate impresionante obținute pentru rețea, Chacho a fost recunoscut drept cel mai bun director de creație din Portugalia, fiind mai apoi numit Creative Director pentru Europa Continentală de Vest.

În 2011, s-a alăturat echipei LOLA MullenLowe în Madrid, în calitate de Partener și Executive Creative Director, ocupându-se de conturile Unilever la nivel global. În doar 3 ani, LOLA MullenLowe și-a dublat portofoliul de business și a deschis noi birouri în Barcelona și Lisabona. În 2014, Chacho a fost numit directorul de creație al anului în Spania de către o importantă publicație națională și a fost desemnat unul dintre cei mai fascinanți profesioniști din domeniu de către presa de marketing spaniolă. În același timp, LOLA MullenLowe a fost numită Agenția Anului în cadrul festivalului iberoamerican El Sol. LOLA MullenLowe a fost cea mai premiată agenție în cadrul festivalului internațional Cannes Lions 2014, a patra în regiunea EMEA și a XVII-a la nivel mondial, iar Chacho a fost declarat al șaptelea cel mai bun director de creație din lume. Un an mai târziu, Chacho a fost invitat să reprezinte Spania ca membru al prestigiosului juriu Cannes Lions. 

Cu birouri în Barcelona, Madrid și Lisabona, LOLA MullenLowe este o agenție de publicitate care îmbină creativitatea cu strategia, având un spirit latin și o acoperire mondială. Agenția rezolvă nevoile de business ale clienților săi prin creativitate, strategie și inovație și dezvoltă campanii globale integrate, plasând oamenii în centrul fiecărei idei.

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) este unul dintre cele mai mari festivaluri dedicate digitalului din Europa Centrală și de Est și din Europa de Sud-Est, începând din anul 2012, și atrage în fiecare an peste 4.000 de participanți din peste 30 de țări și mai mult de 100 de speakeri de renume internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *