free download 78 travel guides written by experts

UNPR gazduieste sedinta organizatiei de afaceri a PPE

Conducerea organizatiei de afaceri a Patronatului Popular European se va reuni, pentru prima data, la Bucuresti in a doua jumatate a anului viitor. Decizia a fost luata in cadrul sedintei bordului de conducere al SME Union of EPP (Uniunea Antreprenorilor Mici si Mijlocii a Partidului Popular European) care s-a desfasurat ieri, la Buxelles. Evenimentul va fi gazduit de Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR) si va dezbate problemele economice ale antreprenorilor europeni dupa numirea unei noi conduceri a Uniunii Europene, in iunie 2009. Din conducerea SME Union of EPP fac parte parlamentari europeni si presedinti de patronate. Presedintele UNPR, Marian Petre Milut, este membru al echipei de conducere a organizatiei de afaceri a PPE, fiind singurul reprezentant al Romaniei in aceasta structura.

UNPR este o organizatie reprezentativa la nivel national. Este constituita din 10 patronate regionale cu patrimoniu propriu si personalitate juridica. Din UNPR mai fac parte si asociati profesionale din diverse domenii de activitate, reprezentad ramuri s subramuri ale economiei nationale.

Pe plan international, UNPR este membru partener al Confederatiei Constructorilor din Europa (European Builders Confederation) si membra a Uniunii Intreprinzatorilor Mici si Mijlocii din cadrul Partidului Popular European (SME Union of EPP), una dintre cele mai importante organizatii ale IMM din Uniunea Europeana. De asemenea, UNPR este reprezentata de un delegat permanent la Bruxelles, care pastreaza legatura cu toate patronatele din tarile membre ale Uniunii Europene.

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *